- 4 Mart 2016
- 23
- 22
- 38
- Konu Sahibi Blondnurse
-
mugla merkez hic gelismemis bi yer. ula nerede diye soyle baktim da mis gibi marmaris koycegiz falan yakinmis. marmariste doktor ve veteriner sikintisi yasamazsin. sosyal olarak da super. tabii maddi durumunuz nedir bilemiycem.
muglayi hic bilmiyorum sadece sunu soylemek istedim istanbuldan sonra her yerde sıkılırsınız
Sinema merkezde marmariste bodrumda fethiyede var benim bildiğim kadarıyla.Maalesef bazen evliliğimiz ve çocuğumuz için fedakarlıklar yapmak zorunda kalıyoruz.İstanbul'daki sosyalliği ve imkanları zaten beklemiyorum.Ama bir sinema olsun,belediye kursları olsun beni oyalayacak birşeyler olsun da istiyorum.Yoksa psikolojim bozulur
Allahım bir gün bana da nasip etsin Muğladan yaşayacak yer seçme derdini, nasıl istiyorsum bilemezsiniZ.
İnşallah güzel , içinize sinen bie yer bulursunuz mutluluklar
İstanbul'da yaşıyorsanız eşin denizci diye tahmin ediyorum.Keske esin tayin yoluyla gidip Muğla'da yaşamak istediğine karar verdikten sonra istifa yoluna gitseydi.Dalaman ,Ortaca ,Köyceğiz cidden kişin sıkıcı yerler.Marmaris daha hareketli ancak esin gün içinde ev -is yapması gerekirse zorlanır.Hayirlisi olsun
Hakkında hayırlısı olsun.Umarim kurulu bir düzene gidiyorsun dur ...yani iş güç hazırdır esin açısından.Umarim plan sizin birikmisinizle +OYAK la yeni bir iş kurmak değildir.Sen tayinini aldırma...düzenin yurumedigini görürsen alır bebeğini donersinEşim Jandarma.Tayin yoluyla göreceğimiz en batı yer İstanbuldu.Ama o zaten annesi ve onun eşiyle kesin kararını vermiş,bana karar hakkı sunulmadı.Normalde inatçı ve kendi kararları için direten biriyimdir,hayatta sahip olduğum herşeyi tırnaklarımla kazıdım.Ama gebeliğimin ilk 7 ayı o kadar kötü geçti ki onlar yüzünden,ne zaman deneyeceğim dedim eşim o zaman eski sevgi dolu ve ilgili haline döndü.Kendi huzurum için mecburen gidiyorum yani.Allahım sonumuzu hayır etsin
Canımcım siz işsiz kalacaksınız ama? Her işin bir yolu yordamı var madem istiyorsunuz biraz hazırlık yapın eş tayiniyle siz de bir hastaneye yerleşmeye çalışın derim. Böyle acele palas pandıras olmaz.
İkinci olarak eşiniz ne iş yapacak? Piyasa kötü, ticaret deneyimi var mı?
Hakkında hayırlısı olsun.Umarim kurulu bir düzene gidiyorsun dur ...yani iş güç hazırdır esin açısından.Umarim plan sizin birikmisinizle +OYAK la yeni bir iş kurmak değildir.Sen tayinini aldırma...düzenin yurumedigini görürsen alır bebeğini donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?