• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muğlaya taşınıyoruz,nerede oturacağımızı bilmiyorum.Yardım lütfen!

Kv evlendi,köyde 350 liraya kirada oturuyorlar.Evi Bursanın ilçesindeydi(memleketimizde) Eşi emekli kendi de emekli.İkramiyesi var,emeklileri var.Eşinin sattığı evinin parası var.Adam damatlara kalmasın diye evini satmış.Onların tuzu kuru.Eşim başarısız olursa ve batarsa,onlar bugün var yarın yok.Olan bana ve çocuğuma olacak.Kimsenin umrunda değil.Eşim pembe hayallerle süper zengin olacağına inanıyor.Kv sadece oğlunun mutluluğunu düşünüyor,askeriyeden bıkmış istemiyormuş.Zamanında benden önce onlar sokmuşlar bu mesleğe,eski sevgilisiyle beraber.Şimdi de kurtarmaya çalışıyor.Sokarken akılları neredeydi,o zaman bilmiyorlar mıydı doğu görevi olduğunu..Kimse benim çocuğumu nasıl bir ortamda hangi imlanlarla büyütmek istediğimi düşünmüyor.Ben Muğlada çocuğum için her türlü imkanı bulabileceğimi sanmıyorum.Yaşadığım ilçe belediyesinde piyanodan baleye şana kadar her türlü kurs var,hem de ücretsiz.Hem çocuğum hem benim için.Ama Muğlada bunlara ulaşmak için ciddi paralar akıtmak zorunda olacağım.Kafamda herşey birbirine çarpıyor...Hayırlısını diliyorum hakkımızda
Halk eğitim Merkezi'nde bu bahsettiğiniz tüm kurslar ve çok daha fazlası bulunuyor. Hem çocuklar, hem büyükler için.
Ayrıca su sporları var..

Özel hastahaneler de var, Devlet Hastahaneleri de..

Muğla'yı gözünüzde küçültmeyin ki bunu bilmemkaçgöbek İstanbullu olarak söylüyorum.

Memur adam ticaretten neanlar ?
Alışmış ayın belli günü maaş almaya aynı saat git aynı saat gel düzen tertip herşey belli özel aektör öyle değil ki
Mantar yetiştirecekmiş bununiçin istifa mı edilir?
Annesinin kocası yetiştirsin madem bukadar kolay
Su bastı sel oldu börtü böcek dadandı? Bunlar hep geriye atar deli gibi çalışsa şuan kazandığı kadar anca kazanır izin yok rapor yok kafa dinleme yok tatil şansı yok
Aklına gir vazgeçir gelmiyorum diyin yer düşünmeyin

Maalesef olan olmuş,karar verilmiş.Döneceğini sanmıyorum.Bu arada insanlar hangi konuların altına ne saçma yorumlar yazıyorlar;konu dışı yorumlar yazdığım için bir gün cezalandırıldım Dünden beri giremiyordum.Hatta neden olduğunu öğrenmek içün bile giremedim.İlginç

Biz de tercihimizi bu yönde kullanmıştık açıkçası zira benim de ağır hasta bir annem var ve ilk hedef min sürede İstanbul'a ulaşabilmek olmalı ki Dalaman'da oturursanız havalimanı'na ulaşım dahil 1 saatte İstanbul'dasınız demektir.

Eğer tercihinizi Dalaman'dan yana kullanırsanız size evler hakkında daha fazla bilgi verebilirim. Burada her mahallenin sosyo-kültürel seviyesi farklı, ona göre bir yol haritası çizebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Karar vermek öyle zor ki..İstanbul gibi herşeyin el altında olduğu bir yerden gelince öncelik belirlemek gerçekten zor.Sağlık durumları tabii ki en önemlisi

Biz yaptık bunu Miss :KK53: Nasıl bıktıysak artık İstanbul'dan ve kaostan, bastık istifaları (ki ikimiz de çok iyi firmalarda üst düzey yönetici idik) çıktık geldik.

Şimdi az insan çok huzur modunda takılıyoruz. Tabi bizim 16 yaşındaki cadı bir an önce üniversiteyi kazanıp İstanbul'a dönme peşinde. Ve çocuk haklı... Ama biz mutluyuz. İsteyen herkese de deli cesareti dilerim
:KK16:
Selam, şuan ne iş yapıyorsunuz orada peki?

merhaba taşındınızmız acaba nereye taşındınız,bende egeye taşınacagım nereyi önerirsiniz

Back