- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
Benim içimden her dakika bir yerlere "Hayır!" yazasım geliyor.Ya ben oyle kendi kendime yazip dururum burda kimseylen kavga edemem
ya sorma butun gun evde kim ne diyebülü kim garisabülü diye geziyorum, esim bisey istiyi niye yapacakmusum ki? Diye diye gunu bitirdimBenim içimden her dakika bir yerlere "Hayır!" yazasım geliyor.Dengem bozuldu.
Ahahhahahaha ya bi de bu reziller Tokatlı. Hemşehrilerim. Gerçi bizimkiler Balkan göçmeni ama olsun şiveye çok aşinayım.ya sorma butun gun evde kim ne diyebülü kim garisabülü diye geziyorum, esim bisey istiyi niye yapacakmusum ki? Diye diye gunu bitirdim
Aklımda şey canlanıyo. Bakma bacağımaaaa diye müge Anlı'nın bağırmasııışu sinanı elime verseler bi ah keşke
eğer öldürmeyen çıkarsa dahi üzülmem sapık çünkü belli ciddi sorunları var Allah yardım etsinBu Sinan a üzülen bir tek ben miyim ya.Evet hiç olmayacak saçma sapan şeyler yapmış,bunları kimse de kabullenemez ama adamın çok ciddi kişilik problemi var yani normal bir insan değil.Takintili ve kişilik bozukluğu var.Kesinlikle tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.Yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum.
ya sorma butun gun evde kim ne diyebülü kim garisabülü diye geziyorum, esim bisey istiyi niye yapacakmusum ki? Diye diye gunu bitirdim
oh ne güzel etti sapık işte o an tepki vereceksin ama öylelerin hiç utanması yokAklımda şey canlanıyo. Bakma bacağımaaaa diye müge Anlı'nın bağırmasıııbakmıyom bacağına diye bide kendini savunuyor arsıııız
Aynen ya şu nene sıktı onu görünce izlemek istemiyorumHadi bakalım başladı Müge
kezban olayı da kapandı gibi
Sivrizekaliymis anlamış zaten daha öncedenÇok şükür teyze anladı çok şükür
Aynen yaa ne teyzeymiş tam konulukSivrizekaliymis anlamış zaten daha önceden
Aynen o kız da normal gelmedi mügeyle konsuurken sesimi yayından alın diyorAynen yaa ne teyzeymiş tam konuluk
zaten anladıydım dedi
kızı bile bağlanınca kızına çıkıştı önce bir
kızı da bir ilginç tamam şoka girdin de
Müge anlıya neden çıkışıyorsun
Ondan keğri almıyorlar işteay bıktık yaa
bilmiyorum
araştırılsın demesinden suçum varsa götürsünler demesinden
sensin işte belli babası da koruyor bugün gelmemiş bile
neyi bekliyorlar almak için
ondan kelli sattten