Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu bugun Fatmanur döndü mü ailesine?Fatmanur olayını ben de hayret ile izliyorum.
Aile nasıl nikaha ikna olmuş,cehalette son nokta, aklım almıyor.
Fatmanur babası yaşında adama nasıl kanmış?
Olayı şoklar içinde izledim.
Noldu bugun Fatmanur döndü mü ailesine?
Hayir donmedi bu konu uzamasin artik ben mutluyum cocugumla ilgilenicem bundan sonra donmiycem falan dediNoldu bugun Fatmanur döndü mü ailesine?
Allah kimseyi şaşırtmasın ama ben aileye çok kızıyorum, kızcağızı 1 saat elin herifiyle odaya sok yalnız tedavi(!) diye. Kız kandırılmasın da ne olsun, hadi götürdün tedaviye ne demeye kendi evine de sokuyorsun gereksiz samimiyetin getirdiği zararlar işte.. Kızcağız da adamın diğer eşini görünce biraz düşünmüştür inşallah "bende böyle olur muyum?" diye.Hayir donmedi bu konu uzamasin artik ben mutluyum cocugumla ilgilenicem bundan sonra donmiycem falan dedi
Evet ben bu konuda sadece aileyi suclu buluyorum kızı odaya yalniz basina soktun hadi bu kadar cahilsin,kizi resmi nikahla evlendirmek neyin nesidir Allah askina.kinamiyim diyorum ama kinanmayacak gibi de değil boyle bi hiyarlik olmazAllah kimseyi şaşırtmasın ama ben aileye çok kızıyorum, kızcağızı 1 saat elin herifiyle odaya sok yalnız tedavi(!) diye. Kız kandırılmasın da ne olsun, hadi götürdün tedaviye ne demeye kendi evine de sokuyorsun gereksiz samimiyetin getirdiği zararlar işte.. Kızcağız da adamın diğer eşini görünce biraz düşünmüştür inşallah "bende böyle olur muyum?" diye.
Genel olarak Müge'yi bu sezon hiç heyecanla bekleyemiyorum
Resmi nikah zaten komik. Dini tedaviye gittiğini söylüyoruz tövbe yarabbim üç harfli bizim devletin resmi nikahını mı tanıyacak? İnsandır şaşar, beşer ama bu çok fazla geldi. Allah korusunEvet ben bu konuda sadece aileyi suclu buluyorum kızı odaya yalniz basina soktun hadi bu kadar cahilsin,kizi resmi nikahla evlendirmek neyin nesidir Allah askina.kinamiyim diyorum ama kinanmayacak gibi de değil boyle bi hiyarlik olmaz
Kız geldımı DNA testı ıcın.Ya bir sene önceki nail ç.haberini seyredenler bilir.tekrar gündeme geldi.bir kadın çıkıp bu kız benim kızım olabilir dedi.dna testi yapılacak.seyreden var mı ya çok ilginç bir olay.adama nasıl kandırmış bu çocuk senin kızın diye hala aklım almıyor
Evet geldi bugün programa DNA testi yaptırmayı kabul etti.kızın yüzünü göstermediler tabi.Kız geldımı DNA testı ıcın.
Nail kişisi şu an mezarında nasıl acabaEvet geldi bugün programa DNA testi yaptırmayı kabul etti.kızın yüzünü göstermediler tabi.
Henüz onun kızı olduğu konusunda kesinlik Yok.ama tüm tarifler ifadeler onu gösteriyor.artık DNA sonucunda herşey ortaya çıkacaktır.Neyseki kızı iyi yetiştirmiş.o kadın da bir Doğum daha yapmış kızdan sonra kadıncağız korkudan evinde yapmış doğumunuNail kişisi şu an mezarında nasıl acaba
Ameliyat oldum demiş olmamış, eşine hamileyim demiş bebek çalmış
O anne 24 yıl her saniye neler çekti canı nasıl yandı(
Bir keresinde gezmeye gitmiştik gözümün önündeki çocuk elimi bırakıp saniyeler içinde koştu toplamda 7-8 dakikada bulduk çok şükür ki ama o dakikalar öldüm ya nasıl parcalandim anlatılamaz bu duyguHenüz onun kızı olduğu konusunda kesinlik Yok.ama tüm tarifler ifadeler onu gösteriyor.artık DNA sonucunda herşey ortaya çıkacaktır.Neyseki kızı iyi yetiştirmiş.o kadın da bir Doğum daha yapmış kızdan sonra kadıncağız korkudan evinde yapmış doğumunu
Evet ben de o kısmı anlayamadım.zaten tek bir ilişki olmuş evlenmemişler.anladığım kadarı ile bir süre beraber yaşamışlar ama karı koca hayatı olmamış.anlaşamadıkları için ayrılmışlar adam sonra başka bir kadınla evlenmiş ondan iki çocuğu var.kızı da babasının bilgisinin olmadığını düşünüyor.müge anlı da bir yerde hak verdi.inanmasa neden kızı nüfusuna alsın ki dedi bence de haklı.hangi erkek böyle bir şeyi bilip kabul eder ki? Kandırılmış olabilir diyorsun.ama gel gör ki kadın ameliyatlı değil nasıl kandırdı akıl sır ermiyor.tek aklıma gelen şey filmlerdeki gibi sarhoş edip birlikte olduk diye mi kandırdı.başka aklıma birşey gelmiyorBir keresinde gezmeye gitmiştik gözümün önündeki çocuk elimi bırakıp saniyeler içinde koştu toplamda 7-8 dakikada bulduk çok şükür ki ama o dakikalar öldüm ya nasıl parcalandim anlatılamaz bu duygu
Rabbim kimseyi evladından ayirmasin inşallah çocuklarımızı kendimizin büyütmesini nasip etsin
O annenin yaşadığı
İnşallah onun kızıdır da hasret biter
Ama ben hala eşinin nasıl erkek olduğunu bilmediğini anlayamiyorum.ölünce öğrenmiş ama garip
Yani çok açık da yazamıyorum ama erkek yani tamam karşıdan bakınca iri bir kadın ama aynı evin içine girince nasıl anlamaz ki ,,o filmlerdeki gibiydi vay haline adamın 24 yıldan fazla nasıl kandırılmışEvet ben de o kısmı anlayamadım.zaten tek bir ilişki olmuş evlenmemişler.anladığım kadarı ile bir süre beraber yaşamışlar ama karı koca hayatı olmamış.anlaşamadıkları için ayrılmışlar adam sonra başka bir kadınla evlenmiş ondan iki çocuğu var.kızı da babasının bilgisinin olmadığını düşünüyor.müge anlı da bir yerde hak verdi.inanmasa neden kızı nüfusuna alsın ki dedi bence de haklı.hangi erkek böyle bir şeyi bilip kabul eder ki? Kandırılmış olabilir diyorsun.ama gel gör ki kadın ameliyatlı değil nasıl kandırdı akıl sır ermiyor.tek aklıma gelen şey filmlerdeki gibi sarhoş edip birlikte olduk diye mi kandırdı.başka aklıma birşey gelmiyor
Bilmiyorum çok soru işareti var.bugün seyrettiysen kızı da 23 sene hiç şüphelenmemiş anlamamış.aklımın ucundan geçmedi diyor.zaten ölünce anlamış anne dediğin kişi erkek demişler.inanmayınca kendisine çıplak fotoğraflarını göstermişler.nasıl bir şok düşünsene yA.gerçekten büyük bir travma.anne bildiğin kişi aslında bir erkekYani çok açık da yazamıyorum ama erkek yani tamam karşıdan bakınca iri bir kadın ama aynı evin içine girince nasıl anlamaz ki ,,o filmlerdeki gibiydi vay haline adamın 24 yıldan fazla nasıl kandırılmış
Bir insan bir insanın hayatını nasıl da değiştirmiş dimi olan Tansu ve annesine olmuş
Evet izledim çok üzüldüm ben Tansu ya.annem diyor hala ve şükür edeceğimiz şeyse çok iyi bakmış,deniz kenarında yaşıyorduk ama beni hiç yalnız gondermezdi bir yere diyor kız gerçek bir anne gibi korumuş kollamis ama keşke bunu hiç yapmasaydiBilmiyorum çok soru işareti var.bugün seyrettiysen kızı da 23 sene hiç şüphelenmemiş anlamamış.aklımın ucundan geçmedi diyor.zaten ölünce anlamış anne dediğin kişi erkek demişler.inanmayınca kendisine çıplak fotoğraflarını göstermişler.nasıl bir şok düşünsene yA.gerçekten büyük bir travma.anne bildiğin kişi aslında bir erkek