Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Yok o değil adana ki olayı hatırlamıyorum internetten baktım bende bir teyze mezar yeri almış galiba eskiden erkek kardeşi vefat etmiş o mezara onu gömmüşler daha sonra gelin vefat etmiş onuda oraya gömmüşler bu teyze gelinin oradan çıkarılmasını istiyordu galiba tam bakamadım bende belki G GizliOzne__ izlemiştir.
O kadina mezarliklar muduru istedigi biyerden mezar verecek:))
Amma inat etti sonun da ikna oldu .
Kendi mezar yerinin muhiti daha iyiymis felan filan derken.
Sultan ahmetten ordan burdan yer saydilar o da dediki yeri manzarasi iyi olsun diye diye ikna oldu.
Napcaksa oldukten sonra yeri iyiymis kotuymus sanki cikip hava alcak arada.

O kadina mezarliklar muduru istedigi biyerden mezar verecek:))
Amma inat etti sonun da ikna oldu .
Kendi mezar yerinin muhiti daha iyiymis felan filan derken.
Sultan ahmetten ordan burdan yer saydilar o da dediki yeri manzarasi iyi olsun diye diye ikna oldu.
Napcaksa oldukten sonra yeri iyiymis kotuymus sanki cikip hava alcak arada.
Bugün bakamadım fahriye teyze olayını işleyecekler mi?

Fahriye kara mektup yazmis yasiyorum ben diye ilk zamanlar ama o mektup galiba yakin birinin eline gecmis aileden ki soylenmiyor ortalik karismasin diye.
Cunku adam evlenmis yuva kurdu felan diye soylendi heralde o yuzden mektup verilmemis aileye.

Acaba adamin karisinin eline mi gectiki.
Cocuklarin yada bi akrabanin eline gecse konusulur eger cocuklarin babasinin ailesinin birinin eline gecmediyse.

Fahriye kara mektup yazmis yasiyorum ben diye ilk zamanlar ama o mektup galiba yakin birinin eline gecmis aileden ki soylenmiyor ortalik karismasin diye.
Cunku adam evlenmis yuva kurdu felan diye soylendi heralde o yuzden mektup verilmemis aileye.

Acaba adamin karisinin eline mi gectiki.
Cocuklarin yada bi akrabanin eline gecse konusulur eger cocuklarin babasinin ailesinin birinin eline gecmediyse.
Fahriye teyze dönmez gibime geliyor nedense ama çocukları oraya gidip görebilirler bence.

Adam evli simdi hala asigim agliyo hastanelere dusuyo evine gel diyor vsvs.
Karisi da gel yanimizda otur sen bizim anamizsin diyor oda agliyo yalvariyo gel burasi senin de evin diyo.
Hadi adam vicdan yaptı seneler sonra desek, karısına n'oluyo?? Ne garip insanlar var tövbe tövbe :olamaz:

Hadi adam vicdan yaptı seneler sonra desek, karısına n'oluyo?? Ne garip insanlar var tövbe tövbe :olamaz:
Fahriye karanin erkek kardesi helal dedi kadina ama kizi ben olsam kabullenemem dedi acikcasi.
Tuhaf gercekten iyi seyler soyleyebilirsin insan olarak .
Gel cocuklarin seni ozledi gibilerinden ama feryat figan yalvar yakar aglamak biraz abarti geldi.
Zaten resmi nikahi yokmus adam 5 den fazla evlendigi icin nikah baskasindaymis galiba.

:işsiz:
Fahriye karanin erkek kardesi helal dedi kadina ama kizi ben olsam kabullenemem dedi acikcasi.
Tuhaf gercekten iyi seyler soyleyebilirsin insan olarak .
Gel cocuklarin seni ozledi gibilerinden ama feryat figan yalvar yakar aglamak biraz abarti geldi.
Zaten resmi nikahi yokmus adam 5 den fazla evlendigi icin nikah baskasindaymis galiba.
Garip bu insanlar,hoş Müge'ye çıkıp normal olanını görmedim :işsiz:

Duydunuz mu irmagin babasi karisini ve kizini bicaklayarak oldurmus sonrada intihara kalkismis oldumu olmedimi bilmiyorum ama.
İrmagin anne ve ablasini oldurmus.

Durumu gayet iyiymis.
Sabah muge anlida soylendi hatta mahkemeye cikartilcakmis bugun ordanda cezaevine gonderirler.
Bir aile böyle Yok oldu işte. Keşke psikolojik destek verselerdi aileye. Babaya gram kızamadım kim bilir ne yaşadı kendi içinde zor, çok zor. Bi de bu olayın vicdan azabıyla nasıl yaşayacak acaba Allah yardımcısı olsun

Bir aile böyle Yok oldu işte. Keşke psikolojik destek verselerdi aileye. Babaya gram kızamadım kim bilir ne yaşadı kendi içinde zor, çok zor. Bi de bu olayın vicdan azabıyla nasıl yaşayacak acaba Allah yardımcısı olsun
Kendi intihar etseydi cinnet psikolojisi bozuk felan tamam da.
Hamile kadin ve cocuguna bunu yapinca olmadi.
Ben ifadesinden anladigim kadariyla pekte vicdan yapmis gibi hissetmedim.
Ben onu oldurmeseydim o beni oldurcekti demis.
Adam zaten oldu bitti ruh hali pek normal olan biri degilmis gibi geldi bana.

Kendi intihar etseydi cinnet psikolojisi bozuk felan tamam da.
Hamile kadin ve cocuguna bunu yapinca olmadi.
Ben ifadesinden anladigim kadariyla pekte vicdan yapmis gibi hissetmedim.
Ben onu oldurmeseydim o beni oldurcekti demis.
Adam zaten oldu bitti ruh hali pek normal olan biri degilmis gibi geldi bana.
Dün o yorumu yaparken haberi izlemiştim sadece dün programın özetini izledim,aldatma falan var diyor herkes çocuğun adamdan olmama ihtimali bile varmış,anneyi farklı arabalara binip inerken gören varmış hatta bu olaylar ırmak kaybolunca hep ortaya çıkmış polis tarafından :KK12:Ben o küçük çocuğa üzüldüm çok

Dün o yorumu yaparken haberi izlemiştim sadece dün programın özetini izledim,aldatma falan var diyor herkes çocuğun adamdan olmama ihtimali bile varmış,anneyi farklı arabalara binip inerken gören varmış hatta bu olaylar ırmak kaybolunca hep ortaya çıkmış polis tarafından :KK12:Ben o küçük çocuğa üzüldüm çok
Kadinin baska adamla konustugu kesin zaten muge anli diyor.
Baska arabaya binerken kamera kaydi varmis hatta o kisiyi bile sorguya almislar irmak kayboldugun da .
Eger kadin yalanlamadiysa tabi baska bi iliskileri olmadigini.
Ama kadin da cocukta olu artik bilal kupalin ifade ettigi kadar biliyoz.kendilerini savunamazlar dogrumu yalanmj anlattiklari Allah bilir.
Bugun muge anlinin dedigine gore baya bi bogusma karsi koyma olmus evde.kadinda cocukta adama direnmisler baya.
Hemde ifadeye pek inanmadiklarini soylemeye getirdirdiler.
Birde su var babayla himmet ayni cezaevine konulmus herkes diyoki onuda oldirur orda.
Bence bundan sonra himmeti daha cok korurlar ki emniyet suclu cikmasin bide bundan dolayi.zaten baska yere sevk olur.
Bana kalirsa cocugu oldurmus hamile kadini oldurmus kucucuk yavruma tecavuz eden adami da oldurse iyi olur aslinda.

Kadinin baska adamla konustugu kesin zaten muge anli diyor.
Baska arabaya binerken kamera kaydi varmis hatta o kisiyi bile sorguya almislar irmak kayboldugun da .
Eger kadin yalanlamadiysa tabi baska bi iliskileri olmadigini.
Ama kadin da cocukta olu artik bilal kupalin ifade ettigi kadar biliyoz.kendilerini savunamazlar dogrumu yalanmj anlattiklari Allah bilir.
Bugun muge anlinin dedigine gore baya bi bogusma karsi koyma olmus evde.kadinda cocukta adama direnmisler baya.
Hemde ifadeye pek inanmadiklarini soylemeye getirdirdiler.
Birde su var babayla himmet ayni cezaevine konulmus herkes diyoki onuda oldirur orda.
Bence bundan sonra himmeti daha cok korurlar ki emniyet suclu cikmasin bide bundan dolayi.zaten baska yere sevk olur.
Bana kalirsa cocugu oldurmus hamile kadini oldurmus kucucuk yavruma tecavuz eden adami da oldurse iyi olur aslinda.
Keşkee ama o zor bir ihtimal himmet tecavüzcülerle,baba katillerle aynı koğuşta kalır karşılaşmaları zor :/

X