- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mezar yerin konusu vardı galiba o ne oldu .Haberiniz var mı .Fahire kara nin akrabasına ulaşılmış artık arandığını biliyor . Su an yayında anlatıyorlar ...
Ben fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum . Adana da oldurulen 3 kişiyi soruyorsanız. , en son oldurulenlerden birinin kiracısıyla , babasının arasında ki dedikodulardan dolayı , kadının kocası olabilir deniyordu . Farklı gelişmeler oldu mu bilmiyorum .Mezar yerin konusu vardı galiba o ne oldu .Haberiniz var mı .
Yok o değil adana ki olayı hatırlamıyorum internetten baktım bende bir teyze mezar yeri almış galiba eskiden erkek kardeşi vefat etmiş o mezara onu gömmüşler daha sonra gelin vefat etmiş onuda oraya gömmüşler bu teyze gelinin oradan çıkarılmasını istiyordu galiba tam bakamadım bende belki G GizliOzne__ izlemiştir.Ben fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum . Adana da oldurulen 3 kişiyi soruyorsanız. , en son oldurulenlerden birinin kiracısıyla , babasının arasında ki dedikodulardan dolayı , kadının kocası olabilir deniyordu . Farklı gelişmeler oldu mu bilmiyorum .
Siz söyleyince hatırladım ama onu takip etmedim , bilgim yok maalesef .Yok o değil adana ki olayı hatırlamıyorum internetten baktım bende bir teyze mezar yeri almış galiba eskiden erkek kardeşi vefat etmiş o mezara onu gömmüşler daha sonra gelin vefat etmiş onuda oraya gömmüşler bu teyze gelinin oradan çıkarılmasını istiyordu galiba tam bakamadım bende belki G GizliOzne__ izlemiştir.
Fahire kara nin akrabasına ulaşılmış artık arandığını biliyor . Su an yayında anlatıyorlar ...
sebebi neymiş?Kizlar gecen hafta 80lik gorumce gelinini mezarindan cikarttirmaya kalkti izlediniz mi resmen kadindan nefret ettim
Mezar yerin konusu vardı galiba o ne oldu .Haberiniz var mı .
Annem merak ediyodu, sorayım dicektim, sağol kuzusu :))
sebebi neymiş?
Mezar yerinin parasini o odemis yanina da gomulemezmis gelin kotu biriymis abisi dort cocuktan sonra nikah kiymis daha bir suru saydi sovdu olmus kadina
evet yaşıyormuş yanılmıyorsam çalışmış kendine ev bile almış ama Türkiye ye gelir mi bilemem.Fahire kara nin akrabasına ulaşılmış artık arandığını biliyor . Su an yayında anlatıyorlar ...
Çok üzüldüm ben Fahriye Kara ya , empati kurmak bile çok zor , düşünemiyorum . O kadar haber gönder , mektuplar yaz ver insanlara ama değişen hiç birşey olmasın .evet yaşıyormuş yanılmıyorsam çalışmış kendine ev bile almış ama Türkiye ye gelir mi bilemem.
Ben de merak ediyorum.Acaba kime ulaştı.Ben bu Fahire hanimin mektubu Kime ulaşmış onu merak ediyorum.
Bulcam fahire kara mektupta ne yazmış ben kacirmisim bakBen de merak ediyorum.Acaba kime ulaştı.
Oralarını tam ben de izleyemedim canım ama yanılmıyorsam hayatta olduğunu kendisini almalarını mı ne istemiş 27 yıl önce fakat mektup yok olmuş galiba kimin eline geçtiyse artık.Bulcam fahire kara mektupta ne yazmış ben kacirmisim bak
Allahim nolur bulunsun şu teyze .vallahi sırf onun icin hergün erken kalkıp programi izliyorum.Oralarını tam ben de izleyemedim canım ama yanılmıyorsam hayatta olduğunu kendisini almalarını mı ne istemiş 27 yıl önce fakat mektup yok olmuş galiba kimin eline geçtiyse artık.
Hayatta olduğu anlaşıldı teyze hayattaymış arandığınıda biliyor ama buraya gelir mi bilmem sonuçta ulaşmaya çalışmış bir şekilde orada çalışmış ev bile almış galiba öyle dediler programda orada da çocukları varmış.Allahim nolur bulunsun şu teyze .vallahi sırf onun icin hergün erken kalkıp programi izliyorum.
Bence bulamayacaklar bulsa bile kadın gelmek istemeyecek gibime geliyor.insallah tam tersi olur.bekleyip gorcez artık bebisimHayatta olduğu anlaşıldı teyze hayattaymış arandığınıda biliyor ama buraya gelir mi bilmem sonuçta ulaşmaya çalışmış bir şekilde orada çalışmış ev bile almış galiba öyle dediler programda orada da çocukları varmış.