Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Fahire kara nin akrabasına ulaşılmış artık arandığını biliyor . Su an yayında anlatıyorlar ...

uzun zamandır bakmıyordum internetten arada takip ediyorum.

Mezar yerin konusu vardı galiba o ne oldu .Haberiniz var mı .
Ben fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum . Adana da oldurulen 3 kişiyi soruyorsanız. , en son oldurulenlerden birinin kiracısıyla , babasının arasında ki dedikodulardan dolayı , kadının kocası olabilir deniyordu . Farklı gelişmeler oldu mu bilmiyorum .

Ben fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum . Adana da oldurulen 3 kişiyi soruyorsanız. , en son oldurulenlerden birinin kiracısıyla , babasının arasında ki dedikodulardan dolayı , kadının kocası olabilir deniyordu . Farklı gelişmeler oldu mu bilmiyorum .
Yok o değil adana ki olayı hatırlamıyorum internetten baktım bende bir teyze mezar yeri almış galiba eskiden erkek kardeşi vefat etmiş o mezara onu gömmüşler daha sonra gelin vefat etmiş onuda oraya gömmüşler bu teyze gelinin oradan çıkarılmasını istiyordu galiba tam bakamadım bende belki G GizliOzne__ izlemiştir.

Yok o değil adana ki olayı hatırlamıyorum internetten baktım bende bir teyze mezar yeri almış galiba eskiden erkek kardeşi vefat etmiş o mezara onu gömmüşler daha sonra gelin vefat etmiş onuda oraya gömmüşler bu teyze gelinin oradan çıkarılmasını istiyordu galiba tam bakamadım bende belki G GizliOzne__ izlemiştir.
Siz söyleyince hatırladım ama onu takip etmedim , bilgim yok maalesef .

evet yaşıyormuş yanılmıyorsam çalışmış kendine ev bile almış ama Türkiye ye gelir mi bilemem.
Çok üzüldüm ben Fahriye Kara ya , empati kurmak bile çok zor , düşünemiyorum . O kadar haber gönder , mektuplar yaz ver insanlara ama değişen hiç birşey olmasın .
Kardeşlerim , çocuklarım neden beni aramıyor demiş ya birine , çok etkilendim ben o sözlerine .
Bakalım bu işin sonu nereye varacak . Merakla bekliyorum .

Oralarını tam ben de izleyemedim canım ama yanılmıyorsam hayatta olduğunu kendisini almalarını mı ne istemiş 27 yıl önce fakat mektup yok olmuş galiba kimin eline geçtiyse artık.
Allahim nolur bulunsun şu teyze .vallahi sırf onun icin hergün erken kalkıp programi izliyorum.

Allahim nolur bulunsun şu teyze .vallahi sırf onun icin hergün erken kalkıp programi izliyorum.
Hayatta olduğu anlaşıldı teyze hayattaymış arandığınıda biliyor ama buraya gelir mi bilmem sonuçta ulaşmaya çalışmış bir şekilde orada çalışmış ev bile almış galiba öyle dediler programda orada da çocukları varmış.

Hayatta olduğu anlaşıldı teyze hayattaymış arandığınıda biliyor ama buraya gelir mi bilmem sonuçta ulaşmaya çalışmış bir şekilde orada çalışmış ev bile almış galiba öyle dediler programda orada da çocukları varmış.
Bence bulamayacaklar :KK43: bulsa bile kadın gelmek istemeyecek gibime geliyor.insallah tam tersi olur.bekleyip gorcez artık bebisim

X