Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

olaylar olaylar muhsinin kendi bıraksın sınıra kızı kimseye görünmek istemiyorsa bile bırakabilir orada görevliler bulurdu
Muhsin başta aramış Ayfer'in arkadaşlarını Esin i babasına vermek için ama ulaşamamış . Belki o zaman ulaşabilse verirdi . Şimdi ise vermekten vazgeçtiğini düşünüyorum bende , kendi kızına acımayan başkasının kızına mı acır ? Bakalım neler çıkacak daha . Müge bırakmaz bu işin peşini , bırakmasında ...
Ayrıca Esin annesiyle hep tartışıyormuş ve beni babamdan ayırdı diye sürekli ağlıyormuş , babasını istiyormuş . Zeynep anlattı bugün .

Ek olarak ;Ayfer sınırdışı edildikten sonra , Ayfer in babası torununu getirmek için İran a gitmiş ama ulaşamamış . Programda da eğer Ayfer kızını isteseydi kendi babasına gerekli bilgileri verir , babasının Esin e ulaşmasına yardımcı olurdu dediler fakat kendi babasına bile yardımcı olmamış .
Zeynep te biz o tarihlerde İran daydık o nedenle bizi bulamamıştır dedi .

Son düzenleme:
Gunaydinnn:)
Basladi ve en merak ettigim konulardan biriydi selda ve tunc bakalim ne cikacak sonuco_O
Izleyemedim ben disardayim.
Esin ile ilgili bir gelisme var mi?

Gecen sene Hasret cinayetine takmistim. Soluksuz takip ettim. Simdi de Esin'i merak ediyorum.

Esin babannesine kavussun, Muhsin gelsin studyo da ayfer'i anlatsin istiyorum :)

Izleyemedim ben disardayim.
Esin ile ilgili bir gelisme var mi?

Gecen sene Hasret cinayetine takmistim. Soluksuz takip ettim. Simdi de Esin'i merak ediyorum.

Esin babannesine kavussun, Muhsin gelsin studyo da ayfer'i anlatsin istiyorum :)
Tanitim da gosterdiler ama konusulmadi.
Bi cocuk vardi kayip 3.5 yasinda.bide selda ve tunc u konustular.
İnsallah bulurlar esini bakalim sonuc ne olcak.

Bende bakiyorum bugün, sırf şu program için erken kalkmak istiyorum ama nerde :KK12: bugun hiç uyumadığimdan izliyorum.
Yuh bu adam eskiden sapıkliktan içerimi girmiş :KK62:

Bende bakiyorum bugün, sırf şu program için erken kalkmak istiyorum ama nerde :KK12: bugun hiç uyumadığimdan izliyorum.
Yuh bu adam eskiden sapıkliktan içerimi girmiş :KK62:
Yegeni ile ilgili bisey olmus. Bir bucuk yil yatmis iceride. 15 yasinda kizin yikanmasina yardim ediyormus. 15 yasinda kiz kendi yikanamaz mi yahu : o

Pedofili iyileşebilen bir hastalık değildir. Mutlaka bilgi verilmeli çevreye. Afişe edilmeli. Ailenin haberi yok baksana. Herkes şok. Köpek buldu işte kızı.

Yegeni ile ilgili bisey olmus. Bir bucuk yil yatmis iceride. 15 yasinda kizin yikanmasina yardim ediyormus. 15 yasinda kiz kendi yikanamaz mi yahu : o
Uvey ablasinin kiziymis kimse kabul etmedi diyor.Anneside varmis adamin halbusaki kiz zaten demis yikamak felan hikaye adam resmen sapik .1.5 yil yatip cikarilirsa iste pedofili demekki.

X