Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kocasıda çıktı yok öle birşey evliliğimiz devam edecek dedi.
Ama mynet haberde kadın ve sevgilisinin fotosu vardı birlikte çekilmiş.
Sanırım adam büyük oğlunu düşündüğü için öle diyor.

Evet. Izledim. Beklemiyordum aslında.
Hamile bir kadını olayını isliyorlar aynı zamanda. 9 aylık hamile iken öldürülmüş.
Bugün biraz baktım bende o konuya . Ne karaktersiz bir çocuktu programa katılan ya , annesin burnunu kırmış , kızkardeşini dövmüş falan . Bir de çok normal birşey gibi anlatıyor . Çok çetrefilli bir konu o , inşallah aydınlanır .

Polisler götürmüş sanırım askerlik ile alakali.

Öyle mi , iyi olmuş belki biraz aklı basına gelir , normalleşir .
az önce baktım , reklam başladı . Birşey çıkmazsam izlerim şimdi .
Beratcanin babasıda boşanma davası acacakmis izledin mi.

Hergün izleyemiyorum artık ya. Mügemden ayrı düştüm Perşembe günüydü heralde en son izledim. Bi ağladı ki sorma. Canım ya çok hasssas bi kadın. Beni de ağlattı zaten.
Evet parkta kaybolan küçük çocuk.
Ailesine yardım edilecek galiba babası hastaymis.

bu kadın ne iğrenç ne pislik Allah cezanıız versin rabbimden evlat istiyoruz biz nasip etsin diye ahhh evladınızın kıymetini bilemediniz pislik iğrençler sinirlerim bozuldu

Ayyyy sastim kaldim ya.Boyle kadinlari evlerinde tutuyorlar.Bizim kiymetimiz bilinmiyor.Olan olen cocuga ve kocaya oldu..Hayvandan beter bazi insanlar

Ay arsiz arsiz anlatiyor bir de.O tv ye cikip nasil anlatiyorsun sen rahat rahat.Ozguvene bak.

bu kadın ne iğrenç ne pislik Allah cezanıız versin rabbimden evlat istiyoruz biz nasip etsin diye ahhh evladınızın kıymetini bilemediniz pislik iğrençler sinirlerim bozuldu

Ayyyy sastim kaldim ya.Boyle kadinlari evlerinde tutuyorlar.Bizim kiymetimiz bilinmiyor.Olan olen cocuga ve kocaya oldu..Hayvandan beter bazi insanlar

Ay arsiz arsiz anlatiyor bir de.O tv ye cikip nasil anlatiyorsun sen rahat rahat.Ozguvene bak.

ben de ızlıyorum tek kelıme ıle rezil
evlat ya can nasıl kıyılır bır erkek ne kadar kor edebılır bır annenın gozunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…