Bugün biraz baktım bende o konuya . Ne karaktersiz bir çocuktu programa katılan ya , annesin burnunu kırmış , kızkardeşini dövmüş falan . Bir de çok normal birşey gibi anlatıyor . Çok çetrefilli bir konu o , inşallah aydınlanır .Evet. Izledim. Beklemiyordum aslında.
Hamile bir kadını olayını isliyorlar aynı zamanda. 9 aylık hamile iken öldürülmüş.
Polisler götürmüş sanırım askerlik ile alakali.Bugün biraz baktım bende o konuya . Ne karaktersiz bir çocuktu programa katılan ya , annesin burnunu kırmış , kızkardeşini dövmüş falan . Bir de çok normal birşey gibi anlatıyor . Çok çetrefilli bir konu o , inşallah aydınlanır .
Öyle mi , iyi olmuş belki biraz aklı basına gelir , normalleşir .Polisler götürmüş sanırım askerlik ile alakali.
Beratcanin babasıda boşanma davası acacakmis izledin mi.Öyle mi , iyi olmuş belki biraz aklı basına gelir , normalleşir .
az önce baktım , reklam başladı . Birşey çıkmazsam izlerim şimdi .
Yarım izleyebildim , değiştirmiş yani fikrini , olması gereken bu bence deBeratcanin babasıda boşanma davası acacakmis izledin mi.
Hergün izleyemiyorum artık ya. Mügemden ayrı düştüm
Evet parkta kaybolan küçük çocuk.Hergün izleyemiyorum artık ya. Mügemden ayrı düştümPerşembe günüydü heralde en son izledim. Bi ağladı ki sorma. Canım ya çok hasssas bi kadın. Beni de ağlattı zaten.
bende çok üzüldüm o adama.Evet parkta kaybolan küçük çocuk.
Ailesine yardım edilecek galiba babası hastaymis.
Müge gommusler midir sence dio karıda ki rahatlığa bak yok sanmıyorum dio sanki 7 kar yabancıdan bahsedio ya..izliyorum bakalım ne cıkacak.
bu kadın ne iğrenç ne pislik Allah cezanıız versin rabbimden evlat istiyoruz biz nasip etsin diye ahhh evladınızın kıymetini bilemediniz pislik iğrençler sinirlerim bozuldu
Ayyyy sastim kaldim ya.Boyle kadinlari evlerinde tutuyorlar.Bizim kiymetimiz bilinmiyor.Olan olen cocuga ve kocaya oldu..Hayvandan beter bazi insanlar
Ay arsiz arsiz anlatiyor bir de.O tv ye cikip nasil anlatiyorsun sen rahat rahat.Ozguvene bak.
şuan izleyen var mı ?
şoklardayım