Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Evet bugün vardı o konu

Gunaydin bulca ben daha yeni actim mugeyi, sen hanfi olayi anlstiyosun, ben hatirlamiyorum. Izlemedim mi acaba???

Gunaydin bulca ben daha yeni actim mugeyi, sen hanfi olayi anlstiyosun, ben hatirlamiyorum. Izlemedim mi acaba???
Adana'da bir olay olmuştu yeni işlendi sayılır adam ölü bulundu üzerinde 7 bilira para varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum hatta karısı yeni doğum yapmış kocası kaybolduktan sonra.

Bugün de yarım yamalak izledim. Bir adam kaybolmuş market kamerası inceleniyordu onu izledim biraz ben de.
En çok merak ettiğim Nazmiye cam olayı bakalım nasıl olacak.

Eger gelinine goz koyan herofler varsa canlari ciksin kocasina aciyorum cocuklari perisan olacak ana yok bana hapiste
Ben de o 2 çocuğa ve kocasına üzüldüm ama kocasinda da suç var canım bu kadın yeni gelin aynı evin de için de kalmış galiba orasını tam hatırlamıyorum ama aynı evin için de 3 kayinbirader. 2 tane gorumce. KayinpederI var galiba . Kaynana. Babaaanne. Kadının işi gerçekten zordu.

Adana'da bir olay olmuştu yeni işlendi sayılır adam ölü bulundu üzerinde 7 bilira para varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum hatta karısı yeni doğum yapmış kocası kaybolduktan sonra.
Ben izlemedim galiba o olayi. Bi kac gun izlemeistim, o ara verdiler sanirim.

Bugün de yarım yamalak izledim. Bir adam kaybolmuş market kamerası inceleniyordu onu izledim biraz ben de.
En çok merak ettiğim Nazmiye cam olayı bakalım nasıl olacak.
Nazmiyeyi bence memet ali öldurdu. Cok uyuz oluyorum o cocuga.

Bende izliyorum surekli nazmiye cam olayi cozulmez kizlar bilenler susuyor cunku hepsi birlikte hapise girecekler kesin
Aman girsinler, hepsi de hakediyor.

Evet ceza onaylanirsa 3 kişi girecek. Kayinpederi. Ahmet ve kocası.

Eger gelinine goz koyan herofler varsa canlari ciksin kocasina aciyorum cocuklari perisan olacak ana yok bana hapiste
Ama kocasi da tam bi mal. Birakmis kariyi birsuru insanin icine, ne ariyo ne soruyo, ne geliyo ne gidiyo. Napim ben oyle kocayi. Cani cehenneme. Salak herif.

Aynen canim. Sana katiliyorum.

Fırsat bulursam bakmaya çalışıyorum , seviyorum Müge yi .
Nazmiye Çam konusu çok kötü , kadının arkasından söylenmeyen kalmadı . Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmeye imkan yok maalesef . Babasına ne diyecekti acaba ? Annesi biliyor ama susuyor bence .
Kp söylenilen seyleri yapmış mi bilemem ama yüzünde meymenet yok .

Çözülmesi zor , Ahmet biliyor ama hem cinayeti işleyeni korumak hem de babasına olan nefretinden dolayı her şeyi anlatmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…