Evet bugün vardı o konuBir adam öldürülmüş adı mehmet ti galiba yengesi ile dedikoduları çıkmış. Adamın babası kardeşi. Amca.amca çocukları tutuklanmis ama daha sonra beraat etmişler yani serbest bırakılmış yanlış anlamadiysam şimdi onun konusu işleniyor. Annesi ve diğer abi programda.
Adana'da bir olay olmuştu yeni işlendi sayılır adam ölü bulundu üzerinde 7 bilira para varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum hatta karısı yeni doğum yapmış kocası kaybolduktan sonra.Gunaydinbulca ben daha yeni actim mugeyi, sen hanfi olayi anlstiyosun, ben hatirlamiyorum. Izlemedim mi acaba???
Evet ceza onaylanirsa 3 kişi girecek. Kayinpederi. Ahmet ve kocası.Bende izliyorum surekli nazmiye cam olayi cozulmez kizlar bilenler susuyor cunku hepsi birlikte hapise girecekler kesin
Ben de o 2 çocuğa ve kocasına üzüldüm ama kocasinda da suç var canım bu kadın yeni gelin aynı evin de için de kalmış galiba orasını tam hatırlamıyorum ama aynı evin için de 3 kayinbirader. 2 tane gorumce. KayinpederI var galiba . Kaynana. Babaaanne. Kadının işi gerçekten zordu.Eger gelinine goz koyan herofler varsa canlari ciksin kocasina aciyorum cocuklari perisan olacak ana yok bana hapiste
Ben izlemedim galiba o olayi. Bi kac gun izlemeistim, o ara verdiler sanirim.Adana'da bir olay olmuştu yeni işlendi sayılır adam ölü bulundu üzerinde 7 bilira para varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum hatta karısı yeni doğum yapmış kocası kaybolduktan sonra.
Nazmiyeyi bence memet ali öldurdu. Cok uyuz oluyorum o cocuga.Bugün de yarım yamalak izledim. Bir adam kaybolmuş market kamerası inceleniyordu onu izledim biraz ben de.
En çok merak ettiğim Nazmiye cam olayı bakalım nasıl olacak.
Aman girsinler, hepsi de hakediyor.Bende izliyorum surekli nazmiye cam olayi cozulmez kizlar bilenler susuyor cunku hepsi birlikte hapise girecekler kesin
Evet ceza onaylanirsa 3 kişi girecek. Kayinpederi. Ahmet ve kocası.
Ama kocasi da tam bi mal. Birakmis kariyi birsuru insanin icine, ne ariyo ne soruyo, ne geliyo ne gidiyo. Napim ben oyle kocayi. Cani cehenneme. Salak herif.Eger gelinine goz koyan herofler varsa canlari ciksin kocasina aciyorum cocuklari perisan olacak ana yok bana hapiste
Aynen canim. Sana katiliyorum.Ben de o 2 çocuğa ve kocasına üzüldüm ama kocasinda da suç var canım bu kadın yeni gelin aynı evin de için de kalmış galiba orasını tam hatırlamıyorum ama aynı evin için de 3 kayinbirader. 2 tane gorumce. KayinpederI var galiba . Kaynana. Babaaanne. Kadının işi gerçekten zordu.
Bende izleyemedim bugün
Ben de tam izleyemedim bugün. :)Izlemedim. Sen izledin mi canim.
Kiz bende izlicem izlicem diyom da, esim evde, aciyo cizgi film izliyo, inanabiliyon muBen de tam izleyemedim bugün. :)
Çizgi film miKiz bende izlicem izlicem diyom da, esim evde, aciyo cizgi film izliyo, inanabiliyon mu
Izliyor musun canım .Beratcan var kayıp 4.sınıf öğrencisi bulunamadı henüz.Izlemedim. Sen izledin mi canim.
Annesinin sevgilisi çıktıIzliyor musun canım .Beratcan var kayıp 4.sınıf öğrencisi bulunamadı henüz.
Evet. Izledim. Beklemiyordum aslında.Annesinin sevgilisi çıktı