Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

depremde kızını kaybeden kenan emir ne oldu
halen dna lar yapılmadı dimi
Bütün Mezarlıklar acilacakti demek ki yapılmamış daha yada yapildiysa sonucu bekleniyordur kolay değil sonuçta tek tek Mezarlıklar açılacak ama benim umudum yok bence yaşamıyor.

Bugün belli olacak nişanlısı gözaltına alındı dün.Belli olmuş eski nişanlısı oldurmus. Tufan di ismi.
Tesekkur ederim bilgi icin.
Nisanlisiymis demek..
Umarim Hasret'in kiz kardesine sahip cikar aile. Sonu ablasi gibi olmaz yavrum yaslari daha cok kucuk. :KK43:

Tesekkur ederim bilgi icin.
Nisanlisiymis demek..
Umarim Hasret'in kiz kardesine sahip cikar aile. Sonu ablasi gibi olmaz yavrum yaslari daha cok kucuk. :KK43:
Rica ederim. Çok küçük yaşta nisanlanmis kız geride kalan ailesine Rabbim sabır versin. Nişanlısı televizyonada çıkmıştı.
Hemsire olayını gördünüz sanırım kocası öldürmüş.

Rica ederim. Çok küçük yaşta nisanlanmis kız geride kalan ailesine Rabbim sabır versin. Nişanlısı televizyonada çıkmıştı.
Hemsire olayını gördünüz sanırım kocası öldürmüş.
Hemsire hanimi da haberlerde okudum. Ona da cok uzuldum. :KK43:

Ya bi aile katılmıştı. Sanırım Almanya'dan Antalya'ya yerleşmiş. Karşı inşaat halde olan binada beklemiş genç bir çocuğu vurmuştu.
O olay ne oldu. ?
1 kez çağırdılar. Bilen varsa söylesin. Nette bulamadım

ben hatırladım cvp verdim de isimleri bende hatırlamıyorum canım. hani top patladı falan sanmışlar meğer kendi oğulları kapıda vurulmuş, karşı inşaatta biri beklemiş vurunca inşaatın arkasında bekleyen arabaya binip kaçmışlar, görgü tanıkları söyledi o şekilde. aile kimseyle kavgası yoktu dediler ama üst katmı karşı binamı bi kavgalı olduğu biri varmış, annesi oruç tutuyor diye ona ekmek almış... vs.. belki hatırlarsın o şekilde
Kızlar sanırım sizin dediğiniz olaydı bugün degindiler. 28 yaşında yurt dışından göç etmişler Avusturya yada Avusturalya. Katili yakalanmis bakkal da birseyler alırken çocuk sıraya geçin demiş bunun üzerine oldurmusler .

Kızlar sanırım sizin dediğiniz olaydı bugün degindiler. 28 yaşında yurt dışından göç etmişler Avusturya yada Avusturalya. Katili yakalanmis bakkal da birseyler alırken çocuk sıraya geçin demiş bunun üzerine oldurmusler .
Yok Can'ım o değil. Dediğim Antalya'da olmuştu. Genç 25 yaşlarında falandı sanırım

Yok Can'ım o değil. Dediğim Antalya'da olmuştu. Genç 25 yaşlarında falandı sanırım
Buda Antalya 28 yaşlarında genç. 7 ay olmuş asagi yukarı. Inşaat falan dediler görgü tanıkları varmış.Sanirim aynı olay canım.

Enemm vaemis ya la :)) Ama bu aralar kimsecikler takilmiyore galiba. Neyse ben ugradim arada. Sagol canniballim :KK52:
Izliyor musunuz? Bugün fazla bakamadım. Emine diye bir bayan vardı galiba kadın sığınma evinden gitmiş.

22 yaşında üniversite öğrencisi aynı zamanda taksicilik yapan çocuk vardı oda ölü bulundu. Katilleri yakalandı.

Adana'da işlenen bir olay vardı adam ölü bulundu ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Ben okul olmadığında mutlaka izliyorum tam olarak nasıl bi olaydı :oops:
Bir adam öldürülmüş adı mehmet ti galiba yengesi ile dedikoduları çıkmış. Adamın babası kardeşi. Amca.amca çocukları tutuklanmis ama daha sonra beraat etmişler yani serbest bırakılmış yanlış anlamadiysam şimdi onun konusu işleniyor. Annesi ve diğer abi programda.

X