Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün Mezarlıklar acilacakti demek ki yapılmamış daha yada yapildiysa sonucu bekleniyordur kolay değil sonuçta tek tek Mezarlıklar açılacak ama benim umudum yok bence yaşamıyor.depremde kızını kaybeden kenan emir ne oldu
halen dna lar yapılmadı dimi
Bugün belli olacak nişanlısı gözaltına alındı dün.Belli olmuş eski nişanlısı oldurmus. Tufan di ismi.Bu programi izleyen yok mu?
Hasret'in katili kim meraktayim
Bulundu mu acep
Tesekkur ederim bilgi icin.Bugün belli olacak nişanlısı gözaltına alındı dün.Belli olmuş eski nişanlısı oldurmus. Tufan di ismi.
Rica ederim. Çok küçük yaşta nisanlanmis kız geride kalan ailesine Rabbim sabır versin. Nişanlısı televizyonada çıkmıştı.Tesekkur ederim bilgi icin.
Nisanlisiymis demek..
Umarim Hasret'in kiz kardesine sahip cikar aile. Sonu ablasi gibi olmaz yavrum yaslari daha cok kucuk.
Hemsire hanimi da haberlerde okudum. Ona da cok uzuldum.Rica ederim. Çok küçük yaşta nisanlanmis kız geride kalan ailesine Rabbim sabır versin. Nişanlısı televizyonada çıkmıştı.
Hemsire olayını gördünüz sanırım kocası öldürmüş.
Aynen çok üzüldüm olan çocuklara oldu anne mezara baba hapise gitti. Okumuş etmiş insan üniversite mezunu demek ki diploma hersey değilmiş.Hemsire hanimi da haberlerde okudum. Ona da cok uzuldum.
Ya bi aile katılmıştı. Sanırım Almanya'dan Antalya'ya yerleşmiş. Karşı inşaat halde olan binada beklemiş genç bir çocuğu vurmuştu.
O olay ne oldu. ?
1 kez çağırdılar. Bilen varsa söylesin. Nette bulamadım
Kızlar sanırım sizin dediğiniz olaydı bugün degindiler. 28 yaşında yurt dışından göç etmişler Avusturya yada Avusturalya. Katili yakalanmis bakkal da birseyler alırken çocuk sıraya geçin demiş bunun üzerine oldurmusler .ben hatırladım cvp verdim de isimleri bende hatırlamıyorum canım. hani top patladı falan sanmışlar meğer kendi oğulları kapıda vurulmuş, karşı inşaatta biri beklemiş vurunca inşaatın arkasında bekleyen arabaya binip kaçmışlar, görgü tanıkları söyledi o şekilde. aile kimseyle kavgası yoktu dediler ama üst katmı karşı binamı bi kavgalı olduğu biri varmış, annesi oruç tutuyor diye ona ekmek almış... vs.. belki hatırlarsın o şekilde
Yok Can'ım o değil. Dediğim Antalya'da olmuştu. Genç 25 yaşlarında falandı sanırımKızlar sanırım sizin dediğiniz olaydı bugün degindiler. 28 yaşında yurt dışından göç etmişler Avusturya yada Avusturalya. Katili yakalanmis bakkal da birseyler alırken çocuk sıraya geçin demiş bunun üzerine oldurmusler .
Buda Antalya 28 yaşlarında genç. 7 ay olmuş asagi yukarı. Inşaat falan dediler görgü tanıkları varmış.Sanirim aynı olay canım.Yok Can'ım o değil. Dediğim Antalya'da olmuştu. Genç 25 yaşlarında falandı sanırım
Enemm vaemis ya la :)) Ama bu aralar kimsecikler takilmiyore galiba. Neyse ben ugradim arada. Sagol canniballim
Izliyor musunuz? Bugün fazla bakamadım. Emine diye bir bayan vardı galiba kadın sığınma evinden gitmiş.Enemm vaemis ya la :)) Ama bu aralar kimsecikler takilmiyore galiba. Neyse ben ugradim arada. Sagol canniballim
Evet firsat buldukca izliyorum. Buralarda olursaniz etiketleyin beni, konusuruzIzliyor musunuz? Bugün fazla bakamadım. Emine diye bir bayan vardı galiba kadın sığınma evinden gitmiş.
Ben okul olmadığında mutlaka izliyorum tam olarak nasıl bi olaydı
Bir adam öldürülmüş adı mehmet ti galiba yengesi ile dedikoduları çıkmış. Adamın babası kardeşi. Amca.amca çocukları tutuklanmis ama daha sonra beraat etmişler yani serbest bırakılmış yanlış anlamadiysam şimdi onun konusu işleniyor. Annesi ve diğer abi programda.Ben okul olmadığında mutlaka izliyorum tam olarak nasıl bi olaydı