Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence Nazmiye olayında Ahmet anneyle birlikte nazmiyeyi kapattı bir yere oda Yurdanur dan yardım istedi yada Ahmet yurdanurla iş birliği yaptı, diğer bir ihtimalse yurdanurun nasıl biri olduğunu öğrenince Ahmet nazmiyenin üstüne saldı o kadını nasılsa bu bunu öldürür hesabı. şimdi itiraf etse anasıda yanacak, etmiyoki anasıda yanmasın babası ve abisindende intikam alsın, abiyle babanında sürünmesini istiyor.

nezende bence kurcalanmaması gereken bi durum meydana çıktı , o üvey babanın başka bir dolapları vardı çok parayla geziyormuşya , kız öğrenmemesi gereken bişeyi öğrendi , babada kurtulmak için kavgayla birilerine sepetledi bu kızcağızı, sonrası malum.

tamer olayındada o babaya hala kılım ben, adam halen çocukla uzaktan ilgileniyim az çok başımı ağrıtmasın derdinde saki.

walla şu program sayesinde paronayakmı oldum, dedektifmi oldum belli diğil :))))
Nazmiye olayının cozulecegini hiç zannetmiyorum artık. Tanerin de tayini istanbula gelecekmis artık ailesi ile beraber.

Ya bi aile katılmıştı. Sanırım Almanya'dan Antalya'ya yerleşmiş. Karşı inşaat halde olan binada beklemiş genç bir çocuğu vurmuştu.
O olay ne oldu. ?
1 kez çağırdılar. Bilen varsa söylesin. Nette bulamadım

Ya bi aile katılmıştı. Sanırım Almanya'dan Antalya'ya yerleşmiş. Karşı inşaat halde olan binada beklemiş genç bir çocuğu vurmuştu.
O olay ne oldu. ?
Hatirliyamadim canım ya. Izlediysem de.yenimi oldu.

O olay ne oldu. ?
hiç bişey çıkmadı maalesef, ama kavgalı olduğu kişi varmış üst katta mı karşı binadamı onu konu ettiler ama devamı gelmedi

Hatirliyamadim canım ya. Izlediysem de.yenimi oldu.
ben hatırladım cvp verdim de isimleri bende hatırlamıyorum canım. hani top patladı falan sanmışlar meğer kendi oğulları kapıda vurulmuş, karşı inşaatta biri beklemiş vurunca inşaatın arkasında bekleyen arabaya binip kaçmışlar, görgü tanıkları söyledi o şekilde. aile kimseyle kavgası yoktu dediler ama üst katmı karşı binamı bi kavgalı olduğu biri varmış, annesi oruç tutuyor diye ona ekmek almış... vs.. belki hatırlarsın o şekilde

ben hatırladım cvp verdim de isimleri bende hatırlamıyorum canım. hani top patladı falan sanmışlar meğer kendi oğulları kapıda vurulmuş, karşı inşaatta biri beklemiş vurunca inşaatın arkasında bekleyen arabaya binip kaçmışlar, görgü tanıkları söyledi o şekilde. aile kimseyle kavgası yoktu dediler ama üst katmı karşı binamı bi kavgalı olduğu biri varmış, annesi oruç tutuyor diye ona ekmek almış... vs.. belki hatırlarsın o şekilde

Yok canım hatirlamadim belki izlememis olabilirim orayı.

Ben su olayı merak ettim hani yurtdışından bir anne geldi ya 13 yaşındayken kızı kaybolmuş 14 sene geçmiş Antalya da şimdi bir kız var onu arıyor ekip bakalım kızı çıkacak mı.

Yok canım hatirlamadim belki izlememis olabilirim orayı.

Ben su olayı merak ettim hani yurtdışından bir anne geldi ya 13 yaşındayken kızı kaybolmuş 14 sene geçmiş Antalya da şimdi bir kız var onu arıyor ekip bakalım kızı çıkacak mı.
ay sorma bende resmen alarmdayım o konu için ama kızı hala bulamadılar, sakladılarmı kızı ne anlamadım, cümle alem görürken ortadan kayboldu

ay sorma bende resmen alarmdayım o konu için ama kızı hala bulamadılar, sakladılarmı kızı ne anlamadım, cümle alem görürken ortadan kayboldu
Ama saklamis olsalar diğer görenler nasıl çıkıyor mekan değiştirmiş belli belkide arandigini duydu korkudan mi saklanıyor.

Ailesinin aradığı bir erkek çocuk vardı 15 yaşında programa çıkmisti sonra haber geldi aileyi gönderdiler çocuk trafik kazasinda olmuş.

Ama saklamis olsalar diğer görenler nasıl çıkıyor mekan değiştirmiş belli belkide arandigini duydu korkudan mi saklanıyor.

Ailesinin aradığı bir erkek çocuk vardı 15 yaşında programa çıkmisti sonra haber geldi aileyi gönderdiler çocuk trafik kazasinda olmuş.
ayyy o aileye çok üzüldüm yaa:KK43: Allah cümlemizin evlatlarını ve hepimizi korusun, zor bi imtihan.

aa hiç aklıma gelmedi iyimi , doğru saklanıyordur arandığını duyunca, annesine çok üzüldüm, inşallah bir an önce bulunur, bencede o kadının kızı gibi geliyor bana

ayyy o aileye çok üzüldüm yaa:KK43: Allah cümlemizin evlatlarını ve hepimizi korusun, zor bi imtihan.

aa hiç aklıma gelmedi iyimi , doğru saklanıyordur arandığını duyunca, annesine çok üzüldüm, inşallah bir an önce bulunur, bencede o kadının kızı gibi geliyor bana
Banada kızı gibi geliyor sonuçta hafızasını falan kaybettiyse annesini falan hatirlamaz belkide korkudan saklaniyordur.

hafıza kaybı yaşayanlar eski etkileyen bi olay yada birini görürlerse şok la geri gelebilirlermiş, hatırlamasa bile annesi sahip çıkar ona
Inşallah bulunur Ama pek ümidim yok.nedense. Nazmiye olayida duruyor yoklar artık heralde.

bu ara yoklar , göz göre göre toptan cezaevine gidecekler, geçmişe bakılırsa çok üzülemiyorum ama çocuklara Allah tan başka sahip çıkan olmıcak en kötü tarafıda o
Aynen 3 kişi cezaevine gidecek olan 2 küçük çocuğa olacak.Antalyada ki kız bulunmadi daha.

X