Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeliz ve yalanları..............
kocası ölmüş,üzerine oynuyor.madem eşinin olanlardan haberi vardı,niye para sıkıntısı yaşayıp ablasından para alsın
ben bu yeliz'e öldürülmüş kocasına bi anlam veremedim,adam karısına tapar gibi aşık kıskanç ama niye başka erkeklere gönderiyo çalıştırıyo bi anlam veremedim bu yeliz güzel bi senaryo kurmuş dur bakalım ne çıkacak:44:
Yeliz olayını bende başından beri takip ediyorum,
aslında inanmıyorum kadına hiç bir şekilde ama bir yandanda suçlu olsa herhalde çıkmaz programa diyorum,
çok çelişkili bir durum gerçekten, fiş olayı, telefondan msj çekme olayı, 2 gün 900 görüşme olayı, eşi hakkıdna anlattıkları vs aslında apaçık anlatıyor herşeyi ama yinede çok tuhaf, işin içinde başka şeylerde var da anlamadım gitti.
Merakla bekliyorum sonucunu.
2 günde 900 mesaj vay vay vay ne konuşabilirsin ki yahu, birde diyo diyo "benim günde 100 mesaj hakkım var" içinden çıkayım derken daha da batıyo batasıca
bence yeliz birilerine mesaj için çıktı,bakalım göreceğiz
evet arkadaşlar çok haklısınız..bu günkü mügenin konusuna yorum yapmaya bile değmez..kimin eli kimin cebinde, kimin şeyi ,kimin şeyinde belli olmayan hiç değer yargıları..prensipleri.namus kavramları olmayan bir öbek insan..
evet arkadaşlar çok haklısınız..bu günkü mügenin konusuna yorum yapmaya bile değmez..kimin eli kimin cebinde, kimin şeyi ,kimin şeyinde belli olmayan hiç değer yargıları..prensipleri.namus kavramları olmayan bir öbek insan..
ayy arkadaşlar bugün mügenin saçları ne kadar güzel olmuş..çok beğendim yaa.