- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sizinle yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum..benim küük oğlum şu an 2 yaşını biraz geçti..geçen yıl yani 1 yaşlarındaydı..bir alış veriş merkezine gitmiştik..canı sağolsun oğlumda çok hareketlidir...alış veriş merkezinde bebek arabasında durmadı kucağıma aldım durmadı..illa inecek..bende kucağımdan yere bıraktım..arkasından takip ediyorum ortalığı karıştırmasın, kaybolmasın diye..bir tane erkek çocuğu 10,11 yaşlarında bana ters ters baktığını gördüm ,ama sormadım..niye bakıyorsun diye üstünde durmadım..yine oğlumun arkasında önünde onu takip ederken..o çocuk küt diye önüme durdu..bana (ablaa sen bu çocuğu niye takip ediyorsun bakalım ,sen bu çocuğu kaçıracakmısın diye ) hesap sordu,,önce bir şaşırdım ama sonra hoşuma gitti bende (yok çocuğum o benim oğlum kaybolmasın yaramazlık yapmasın diye takip ediyorum dedim)çocuk ( hee tamam o zaman) dedi bende aferin sana dedim..yaaa o kadar hoşuma gittiki henüz 10,11 yaşlarında olmasına rağmen o kadar aklı selim o kadar kendinden emin bir şekilde hesap sorduki gözlerim yaşardı
arkadaşlar sizinle yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum..benim küük oğlum şu an 2 yaşını biraz geçti..geçen yıl yani 1 yaşlarındaydı..bir alış veriş merkezine gitmiştik..canı sağolsun oğlumda çok hareketlidir...alış veriş merkezinde bebek arabasında durmadı kucağıma aldım durmadı..illa inecek..bende kucağımdan yere bıraktım..arkasından takip ediyorum ortalığı karıştırmasın, kaybolmasın diye..bir tane erkek çocuğu 10,11 yaşlarında bana ters ters baktığını gördüm ,ama sormadım..niye bakıyorsun diye üstünde durmadım..yine oğlumun arkasında önünde onu takip ederken..o çocuk küt diye önüme durdu..bana (ablaa sen bu çocuğu niye takip ediyorsun bakalım ,sen bu çocuğu kaçıracakmısın diye ) hesap sordu,,önce bir şaşırdım ama sonra hoşuma gitti bende (yok çocuğum o benim oğlum kaybolmasın yaramazlık yapmasın diye takip ediyorum dedim)çocuk ( hee tamam o zaman) dedi bende aferin sana dedim..yaaa o kadar hoşuma gittiki henüz 10,11 yaşlarında olmasına rağmen o kadar aklı selim o kadar kendinden emin bir şekilde hesap sorduki gözlerim yaşardı
okuduğumda gülümsetti beni bu olay helal olsun cocuğa öyle insanların arasında yaşıyoruz ki 10 yasında ki cocuk bile
nasıl ince düşünüyor
aynen öyle..11 yaşındaki bir çocuk alış veriş merkezi gibi bir yerde..genelde aklı oyunda ..hamburgerde falan olur bu çocuğun istihbaratı dikkati,çok şaşırttı beni..bu gibi çocuklara gençlere ihtiyacımız var...keşke o çocuğun annesini bulup tebrik etseydim
yeliz olayında bir gelişme var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar ben MÜge ANLI'yı ara ara izliyorum, sürekli takipçisi değilim. Bezen moralim bozulduğu için yani psikolojim bozulduğu için izlemeyi bırakıyorum. O yüzden bazı olayların sonuçlanıp sonuçlanmadığını bilemiyorum, bilirsiniz ki eski olaylara dönüp bilgi vermiyorlar. Bilenlere bazı olayların (hatırladığım olayların) sonçlarını sormak istiyorum, zira çok merak ediyorum.
Hani şu yüzü benli robot resmi çizilen kadının kaçırdığı ilkokul çağındaki(okuldan kaçırılan) oğlan bulundu mu? Ya da olay nasıl sonuçlandı?
Şu yeliz deniz cinayeti nooldu, yani yeliz hanımın benzinlikte vurulan deniz adında kocasının zanlısı bulundu mu ya da nasıl sonuçlandı?
Şu istanbuldaki baba oğul çiftlik cinayeti sanırım öyle kaldığı yerde bırakıldı, ilerleme kaydedilemedi.
Hani 3 çocuk dere kanalında ölü bulunmuştu ya, aileleri arıyordu zanlıları mügede, nooldu? Sanırım onda da sonuç alınamadı.
başka hatırlayamıyorum, hatırlarsam sorarım.
Lütfen cevap bekliyorum....
yeliz olayında en son bi gelişme oldu mu arkadaşlar
ve kayıp iki kişi vardı ertuğrulla hüseyindi sanırım. onlarla ilgili gelişme var mı :44:
Yeliz konusu hala aynı devam ediyor, Ahmet denen şahıs savcılığa ifade vermeye gitmemiş ona şaşırmıştı Yeliz, bide küçük kızı aradı konuştu annesiyle detayları bilmiyorum bende.
Hüseyinle Ertuğrul'u işlemediler fazla 2 gündür, Ümit Nal konusuna döndüler bu ara .
Teşekkürler bilgi için.. merakla bekliyorum acaba katil kim cıkacak yeliz konusunda.
Aynen :26:
haftaya hiç bakamıcam programa hastanede olcağımız için, Allah bilir tamda o hafta bütün herşey çözülcek konuların
gelişmeleri ögrenirsiniz burdan merak etmeyin :)
dogum mu var haftaya acaba :)