Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende hatırlıyorum o söylenenleri ama az önce muavinin uzun saç tarifine doğru dedi babası hatta kayınpederinin saçıyla karşılaştırma yaptırdılar buların bir söylediği diğerini tutmuyor zaten
bu ne beee :1shok: kadının görüşmediği adam kalmamıs haaa :1shok: üstelik kocasıda biilio ne kadar rahatlar :1shok: hiç utanmaları kalmamıs.napsınlar bu cocuu bunlar.cocuktan kurtulup belkide bu işi ticarete döküceklerdi Çok üzgünüm çoook
müge cocuun kaybolmus daha makyaj yapıosun dedi kaydirigubbakcemile5 o angut dilberde özendim dedi yaaa :1shok: Çok üzgünüm çoook hani ahım şahım bi karı olsa anlıcam o erkeklerin aklına mıciim ben işte aklı fikri baska bişeye calısmayan zavallılar o nihatlan kerem miydi öbürü Çok üzgünüm çoook
Sadece artik sonunu gormek için meraktan seyrediyorum hamile hamile her sabah gerilmekten biktim bunlar yuzunden...O özel bu aramizda deyip gecistiriyor surekli dilber...Bence bosuna orda programi isgal ettiler herseyden haberleri vardir bunlarin... Yazik orda derdi için bekleyenleri dusunsunler bari...Müge hanimada bravo vallahi sinirden biz mahvolduk birde onlarla ugrasmak ...Yani...Allah sabir vermis de vermis....