sesler kesildi bakayım dedim balkonum ufacık kalmış köpük döşemişler kapıda açılmıyor arkası leş gibi dolmuş boyanınca güzel olurgerçi elin evi ama olsun,ben salona gidiyorum büyük tv ye
canim sen nerdesin kimin evinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sesler kesildi bakayım dedim balkonum ufacık kalmış köpük döşemişler kapıda açılmıyor arkası leş gibi dolmuş boyanınca güzel olurgerçi elin evi ama olsun,ben salona gidiyorum büyük tv ye
Dun esimde anahtari kapida unutmus allahtan her gece yatmadan once kontrol ederim, odum koptu, aklima hemen emine geldi, ya uyusaydik o sekilde, ya biri girip oglumu goturseydi ..
Allahim o kadina sabir versin evlatina kavustursun, (yasadigini hic sanmiyorum) oluyse bile en azindan mezarini bilsin ki yavrusunun olumune aglasin kayip kadar zor bir sey yoktur heralde ..
Muge anlidanda nefret ediyorum ben, herseyde kendisini on plana atiyor ama orda bir avukat bir psikolog ve kameranin arkasinda gorunmeyen en az 100 calisan var canla basla calisiyorlar ..
Yasini basini almis avukatin ve doktorun surekli sozunu kesiyor kebriyeyi ve calisanlari ikiye bi azarliyor surekli annesinden bahsediyor, annesinin ne halt oldugunu bildigi icin turkiye surekli annesini gozumuze sokuyor ..
bu programi muge anli icin degil sirf su kayip yakinlari icin izliyorum belki bi gorup taniriz belki bi katkimiz olur diye ..
Muge anlinin hayatina baki kizlar o programa cikan insanlardan bin beter rezillikler yapti esine .. cevresinde kimse kalmadi kocasina yaptiklarindan dolayi .. Allah islah etsin ..
kiradayız ya ondan dedim
heeeeee olsun canim evde tadilat var heralde cok zor valla Allah yardimcin olsun
en çokta eminein cumaaliden önce 2 çocuğu ölmüş şanssızlığına üzülüyorum bu yavruyuda öldürmüşlerdir gördüğümüz kadarıyla ne kadar pislik insanlarmış allah sabır versin emineye,saalak hacıda sabriyede ne bulduysa annesi yaşında halbüki emine ne kadar güzel ve akıllı bir kadın
bunlara ragmen niye hala emine haciyla cok merak ediyorum.bn esim oglumun kaybolmasina sebep olck varyaaaaa korksun bnden baska hcbirsey demiyorum
tşk ederim canım evin dışına izolasyonmu ne yapıyolarmış doğalgazdan önce köpük döşüyolar gürültüle vede perdeleri açamıyorum ön tarafta iskele kurulu adamlar dolaşıyolar,ayy oğluşunmu var allah bağışlasın canımm
amin canim cok saol isde musade ettig kadar izliyorum bende cok yaramazda kendisi 1 dk ayni yerde durmuyo surekli yaramazlik pesinde sende varmi bebis?
yok canım daha 4 seney yaklaştı evlilik,artık düşünüyorum bende
insallah canim hayirlisi olsun
inşllh nasip olur bize de eşim deli gibi istiyor çokta hakediyor baba olmayı melek kocişim
ayy canim ne guzel bende oyle dedim yaptim cocugu snra benim pabuc dama atildi oglum daoglum diyo benmki beni unuttuu