- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sevgilisi varmış otelde kalıyolarya yayına çıkınca otel de de konuşmuş muge biliyorum kimle konuştuğunu dedi hayır dedi bende biliyom sende dedi tamam biliyosanız dedi,zaten herkes biliyormuş 8-10 yıllık sevgilisi varmışkemal bünyamin üzerine hat aldı dedi muge de bunumu açıklayacaktın dedi öneml bişey demedi yani hikaye yazıyor kocasını öldürmüş sevgilisiyle kesinlikle ilk günden beri düşünüyorum bunu
kocasını üstü tozluymuş muge ye anlatamadı bi türlü sonra anlatırım dedi muge anlıda bunun nesini sonra anlatıcan dedi artık sultanın babası dayanamayıp kalktı ben bünyaminim üzerimde göster neresi tozluydu dediartık iyice saçmalamaya başladı sultan demin mervenin üstüne gidince sırıtıyordu kendine sıra geldi yine tırstı sesi çıkmıyor gözlerini kıpıştırıyor yalancı
ya hani bir ara sessiz konuştu ya diyaloglarını taklit ederkenmüge anlı süperr yaaaaa
aynen canım ben canlı yayında bile itiraf edermiki dedim ama hemen başka yalana geçiyo anlatacakmış gibi her an herşeyigitsin bence bunu capraz sorguya filan alsinlar sultan itiraf eder bence.fazla diretmiyo onu yalani begendiremeyince baska bisey uyduruveriyo
ya hani bir ara sessiz konuştu ya diyaloglarını taklit ederken
o an ilk defa sempatik geldi bana müge..
bisey sorcam dunmuge anli sultanin babasina donup bakin sultan sizden cok korkuyo oyuzden anlatmiyo bi konusun korkmasin dedi sultanin babsida ben dun kizim ne biliyosan soyle korkma dedim dimi kizim dedi sultanda oyle dedinde baba korkuyorum soyleyemiyorum gbi seyler demedimi?yoksa benmi yanlis anladim eger oyleyse suclu sultan ozamn
Ama Kemal'de de birşey var bence..
Ya işin içinde ya haberdar var birşey ama bulamıyorum şu an.
evet bende şüphelenmeye başladım kemalle de bişey yaşadımı acaba sultan diyorum,sultan sıkışınca başka yalan uyduruyor ama kemalde kızarıyor
kemal kim konuyla ilgisi var"?
kaybolan bünyaminin amca oğlu sultan suçluyor da muge sıkıştırınca kızarıyor bilmem ki sultan kesin suçlu kemalde kararsızım
hmmm saol tatlim.ama aralarinda iliski varsa igreclik ya vallla tek kelimeyle igrenc.
Sultan Kemali benden hoşlanıyormuş diye suçladı diye hatırlıyorum zaten .
hatta müge eşine söylemedin mi dedi,söyledim ama tepkisiz kaldı dedi falan ?
karıştırıyor muyum ?