- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
sinem demek istedim okanın annesi yasıyor demişin okanla arkadası öldürdü demişin
ben ne dediğimi biliyormuyumkesinlikle öldürüldü demek istemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinem demek istedim okanın annesi yasıyor demişin okanla arkadası öldürdü demişin
ben ne dediğimi biliyormuyumkesinlikle öldürüldü demek istemiştim
kuzum sana muge anlı izlmeyi yasaklıyorum bi sure
az kaldı tatile girecek ama ben haber sitelerinden konuları bulursam yine devam ederim buraya koymaya,bizi kimse ayıramaz
tatile ne zaman gircek canim?
geçen yıl 20 haziran gibi girmişti bu sene bahsetmedi ama 3 haftaya kadar girer sanırım
hersey bitiyo ne izlicez biz?ben encokda su cumali bulunsun istiyorum ve ankardakki esvgi aslan cinayeti cozulsun artik !!!!!!!!!
valla bende üzülüyorum çok sıkılıyorum temmuz ağustosta yazı hiç sevmem zaten,benimde merak ettiğim çok olay var
ne yapacağını şaştı elin kadını anlatıyor kendisi hayırlı sanki
insallh bakalim cozulsun bir an once havada kalan kac tane kayip var ya.ananem izlerdi hep bu mugeyi derdiki kizim oluye kuban oluyum kayip cok zor derdi bende anane olurmu oyle sey olum daha zor derdim ananemde yok kizim olse mezari belli olur gider duani okursun vs vs derdi ama kayip oldumu nerde napiyo acmi susuzmu kotu insalrin elindemi diye dusune dusune kafayi yer insan derdi simdi simdi dusunuyorumda gercekden hak veriyorum ananeme .yillarca kayiplarni arayan insnalr hep bunu soyluyo.rabbim kimseyi ayirmasin evladindan,sevdiginden