Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olay zaten pazartesi başladı özet yokki kadının kocası 5 nisanda kaybolmuş,o gün kadın halıları yıkamış kocasının ailesi şüphelenmiş bu kadından,kadında savcıya gitmiş yalan söylemiş yok hazine aramaya gitti aradı beni yok sevgilisi vardı bana mesaj attı kocan artık benim vs diye bu kadar olay daha yeni başlıyor
kaybolduğu gün halı yıkamış neden şüphelenmişler onu çözemedim ee şu telefonunda soğan diye kayıtlı olan kadın vardı o muhabbetmi
kocası kaybolduğunda evdeki halıları yıkamış kocasını öldürdü diye şüphelenmişler soğan sarımsak muhabbeti de yalan onu sultan kendi uydurdu
madem çocuğunu aldırdında çıktın yayına kocasnın alesine niye iftira atıyosun üzüntüden düştü diye sesini kesmiş müge anlı reklam arasında
sultan birde hamileymiş kocası kaybolunca aldırmışmı kaybolmadanmı aldırmış
yok canım malesef onlara sıra gelmiyor bünyaminle cumaali olayındanhımmm sağol ece
şu sabahat çapkın olayında gelişme yok mu daha
sultan birde hamileymiş kocası kaybolunca aldırmışmı kaybolmadanmı aldırmış
yok canım malesef onlara sıra gelmiyor bünyaminle cumaali olayından
daha yeni aldırmış canım kaybolduktan sonra 2 aylıkmış eee adam 2 aydır zaten kayıp diyorum ya kadının sevgilisi de varmış zaten akrabaları söyledi öldürdüler belli
Cumali'nin babası da Sabriyeyle aynı mok!!
Kadın satıyor,kadın parası yiyor,talip'e "çocuğunu dağa kaldırırım" diyor.
Nasıl laf bu ,bu lafı eden insanın çocuğuna herşey gelir.Ölmüş işte öldürmüşler..
Oraya çıkmaya bile utanırım ben,emine hala hacı'yı koruyor.
Hepsi birbirinden pislik ,izlerken nefret ediyorum aynı oksijeni solumaktan.