Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba benım de bır ay once dayımı oldurduler katıller dun yakalandı ve cenazemızı yarın kaldırabılcegız ...ben de her sabah muge anlıyı ızlerdım ama ızlerken ınsanın kendı basına bu tarz bır olay gelecegını hıc dusunemıyor konduramıyor ben de acımı sızlerle paylasmak ıstedım...
kızlar merhaba benım de bır ay once dayımı oldurduler katıller dun yakalandı ve cenazemızı yarın kaldırabılcegız ...ben de her sabah muge anlıyı ızlerdım ama ızlerken ınsanın kendı basına bu tarz bır olay gelecegını hıc dusunemıyor konduramıyor ben de acımı sızlerle paylasmak ıstedım...
eşrefye nihal arasında bişey vardı sanki
çatalcada bir gelişme var mı?
Bugün telefona bir izleyici bağlandı. Çatalca'da camide 65-70 yaşlarında bir adam cinayetle ilgili bildiklerini anlatmış. Murat Bek cinayetlerden sonra çiftlikte çalışmaya başlayan işçiye cinayeti anlatmış demiş ki Eşref babasını kardeşini öldürdü beni de tarlaya götürüp başıma silah dayadı cinayeti ben işledim de dedi ben de kabul etmedim o zaman konuşursan seni de aileni de öldürürüm demiş. Murat da o yüzden konuşmadığını anlatmış. Murat Bek'in olayı anlattığı kişide camideki amcaya anlatmış bunları ama Eşreften korktukları için isimlerinin verilmesini istemiyorlarmış. Eşref onlara da zarar verir diye anlatmıyorlarmış.
bence eşrefte öldürmedi.
hiç ummadık kişiler öldürdü gibi geliyor bana.
Bana da hep Eşrefmiş gibi geliyor ama belli olmaz tabi. Açıkçası bu işin çözüleceğinden emin değilim. Aradan 3 yıl geçmiş deliller yok olmuş tanıklar hatırlamıyorum deyip işin içinden çıkarlar. Nihal'in tavrı da tuhaf. Normalde sinirlenince panter gibi olan Nihal, kendisini cinayetle suçlayan Eşref hakkındaki iddialar karşısında sus pus oluyor Neden savcıya gidip suç duyurusunda bulunmuyor. Çok değişik şeyler dönüyor ama bence bir ömür muamma kalacak bu cinayetler çözülemeyecek.