Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendenizin televizyonu yok, seyretmiyorum.Edenlere soruyorum, hiç iç açıcı şeyler yokmuş; hep fitne fesat, cinayet, çatışma, rezalet, facia, haksızlık, başı kesilip vücudu parçalanan cesetler.Neler neler... Gazetelerin yazdıkları da öyle. İnternetten takip ediyorum, içim kararıyor.
Mengenli köylü kızı İstanbul'a geldikten sonra kabak çiçeği gibi açılmış. Kendisine bir sevgili bulmuş.Sonra başı bir yerde, vücudu başka bir yerde bulunmuş. Katil bir türlü bulunamıyormuş.Bu işte üç facia var. Bir, kızın feci şekilde öldürülüp parçalanması; iki, köy kızı iken aşırı şekilde açılıp saçılıp serbestleşmesi; üç, katilin bulunamaması.
mehmet şevki eygi....
milli gazete....
bende çok sinir buluyorum esra ceyhanı dün münewer hakkında yorum yapmış galiba kaçırmışım
Esranın tipinde meymelet yok ki yorumunda da olsun. Kimle konuşursa konuşsun ağzını yamulta yamulta ukala ukala konuşuyor.Dayanılacak gibi değil.kötükedihüso
KATILYORUM SİZE YA DÜN BU KADINA OYLE KIZDIMKİESRA HANIMAAA:jeyyar:Çok üzgünüm çoook NERDE MUGENİN TIRNAĞI OLAMAZZZ:1no2:KINAMAKTAN BAŞKA NE YAPABİLİRİM KINIYORUMM BENDE KÖYDEN GELEN Bİ İNSANIM KÖYLÜ ŞEHRİN EFENDİSİDİRRR:1hug:Buda bir köşe yazarı işte.Yani eğitimli dediğimiz insanlardan.Köyden gelenlerin açılma , giyinme,süslenme yasağımı var.Kısacası ağzı olan konuşuyor.Ama ağzını konuşturan beyni yok.Söylenecek sözmü bunlar.Sonuçta ortada bir ölüm var.Haa şuda olabilir oda Garipoğlu gibi zengin ailelere yaranmaya çalışan bir zihniyettir.
ESRA CEYHANIDA kınıyorum bu tip insanları programına çıkardığı için.Daha öncede programda bir adam uçmuştu.Facebookta videoları dolaşıyor çok komik bir olaydı.Esranın yaptığı programın seviyesini o zamanda sergilemişti.
akım derken b.....m diyorlar afedersınız arkadaslar ama... Esra nında kızı var Allah korusun,bı ınsan önce ne oldum deıl ne olacagım dıye düşünmelı...
Canlı kesildi iddiası
Münevver'in aldığı bıçak darbeleri öldürücü değil. Daha doğrusu 5-10 dakikada bir insanın ölümüne sebep olabilecek darbeler değil. Muhtemelen bilincini kaybetmişti ama boğazı kesilirken hayattaydı..
40 gündür bu soruşturmanın içindeyim. Başka bir davaya bakmıyorum, sadece bununla ilgileniyorum. En az 10 defa Bahçeşehir'e olayın olduğu yere gittim. Pek çok insanla görüştüm. Bunca zaman emniyete ve savcılığa delil temin ederseniz, bir sürü bilgiye ulaşırsınız.
Otopsi raporu henüz yok ama beden muayenesi sırasında tutulmuş olan rapor elimizde. Raporda aldığı bıçak darbelerinin öldürücü olmadığı yazıyor. Bilincini kaybetmiş olabilir ama başı kesilirken hayatta olma ihtimali yüksek.
Canlı kesildi iddiası
Münevver'in aldığı bıçak darbeleri öldürücü değil. Daha doğrusu 5-10 dakikada bir insanın ölümüne sebep olabilecek darbeler değil. Muhtemelen bilincini kaybetmişti ama boğazı kesilirken hayattaydı..
40 gündür bu soruşturmanın içindeyim. Başka bir davaya bakmıyorum, sadece bununla ilgileniyorum. En az 10 defa Bahçeşehir'e olayın olduğu yere gittim. Pek çok insanla görüştüm. Bunca zaman emniyete ve savcılığa delil temin ederseniz, bir sürü bilgiye ulaşırsınız.
Otopsi raporu henüz yok ama beden muayenesi sırasında tutulmuş olan rapor elimizde. Raporda aldığı bıçak darbelerinin öldürücü olmadığı yazıyor. Bilincini kaybetmiş olabilir ama başı kesilirken hayatta olma ihtimali yüksek.
tatlım kim diyor bunları?
Öyle bişey varsa resmen vahşet .ıdam cezası bile az gelir ozaman.Nerden okudun yada izledin bu haberi.
internete vermişler canım,ordan kopyaladımm..:1shok:
Bunları söyleyende münevverin aılesının avukatıymış....
flashhhhhhhhhhh
cem garipoğlu kanada da yakalandı iddası geziyorrrrrrrr
Bir türlü yakalanamayan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Kanada polisi tarafından yakalandığı haberleri internete düşmeye başladı.
Vahşi bir cinayete kurban giden ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Kanada polisi tarafından yakalandığı ve gözaltına alındığı haberi internette yayınlmaya başladı.
İnternette yer alan haberlere göre Kanada'dan Türkiye'deki yakınlarını arayan bir Türk vatandaşının Cem Garipoğlu'nun yakalandığını, haberi Kanada televizyonunda izlediğini belirtmiş. Haberi internete taşıyan kişi Cem Garipoğlu'nun yakalandığı haberlerinin doğruluğu konusunda ısrar ediyor.
İnterneteki yazışmalarda ayrıca, Cem Garipoğlu'nun Gürcistan üzerinden İspanya oradan da Kanada'ya geçtiği savunuluyor.
Ya Rabbim insallah fason haber değildir yaa... Hadı hayırlısı olsun,ınsallah dogrudur