Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vahşet resmen! ben yanlış mı hatırlıyorum; harun bu sabahki ya da dünkü yayında ben çoçuğun cesedini arıyorum gbi bişey kaçırmıştı dimi ağızından, hatta müge hanımda baya üstüne gitti ama gene kıvırdı adam.Bence o da biliyor olabilir!
ya ben katil kimse çocuğu da öldürüp başka bir yere atmış olabileceğini düşünüyorum.neden bilmiyorum ama içimden bir ses böyle söylüyor.ikinci seste bu adamın karısını sattığını söylüyor.karı koca bu işe girmişler,eninde sonunda bir yerde tıkanmış bu çarpık ilişkiler,bişeyler olmuş kadının ortadan kaldırılması gerekmiş ve kaldırılmış...
bilemiyorum içim sürekli aynı şeyleri söylüyor belki doğru belki yanlış..bide bu harun ne kadar şahsiyetsiz bi adammış yaa,Allah karsılastırmasın böyle pisliklerle.korktuğum için söylemedim diyor korkan adama niye para versinler ki nasıl olsa korkutmuslar söylemeyeceği belli niye üstüne para versinler. demekki o da bu işin içinde...
ölünün arkasindan konusulmaz ama leyla sadece kendi hayatini degil
bütün cocuklarinin hayatini mahvetti bir erkek yüzünden,adam gibi bosanip gitseydi sanki adama
beni al beni al diye diye cocuklarini mahvetti..
2si öldü digerleri ne olacak kimsede almiyor yurda verilecekler..
o cocuklara cok üzülüyorum..
bu harunun Allah belasini versin..
arif hocada sürekli leyla gitti adami ailesi reddetti ve buna benzer seyler söyleyip
duruyor orda erkek kardeslerinede yazik yani herkes biliyor daha bunu söyleyip adamlari
utandrmaya ne grek yok..
su leylayla cok kiziyorum yazik etti herseye
Leyla kadar kocası olucak adamda suçlu...
böyleleri hapiste ne ile besleniyo merak ediyorum