Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içimden bir ses cumanın ölümünde annesinin bir parmağı olduğunu söylüyor,konular yarım kaldı hep,fatmanın konusu kapandı,annesini arayan biri vardı izmirdeki emlakçı vs o olaydan bahsedilmiyor,melih mevlüt sinem bunlar konuşulsun
içimden bir ses cumanın ölümünde annesinin bir parmağı olduğunu söylüyor,konular yarım kaldı hep,fatmanın konusu kapandı,annesini arayan biri vardı izmirdeki emlakçı vs o olaydan bahsedilmiyor,melih mevlüt sinem bunlar konuşulsun
yaaa amcayı neden şutladı tansiyon ayağına... Adam doğru söylemişti bu konu fazla uzatılmadan polislere teslim edilmeli bu adam. Ah ah müge reyting peşindesin. Bu programı seyreden yarım akıllılar aman ben de kaçırayım bir çıtırı diyecek.
yaaa amcayı neden şutladı tansiyon ayağına... Adam doğru söylemişti bu konu fazla uzatılmadan polislere teslim edilmeli bu adam. Ah ah müge reyting peşindesin. Bu programı seyreden yarım akıllılar aman ben de kaçırayım bir çıtırı diyecek.
evet ya neden çıkardı adamı dışarı anlamadım kaçırdım orasını ...ne dediki amca...
kızlar neler oluyor? 16 yaşındaki kız kaç yaşında adama kaçmış?
geberesice koptum yaaaBiliyor tabi Harun denen zırtapoz , geberesice ... Bayram sabahı bile para almış ya onlardan , hatta cenaze günü bile harçlık almış.
o cem garıpoglu zıkımın kokunu yesın vicdansız...Öyle besleniyorlarki semirip çıkıyorlar sonra ortaya , Cem Garipoğlu nasıl kilo almıştı son zamanlarda
aminn aynen katılıyorum cezalar agırlastırılmalı bencedehiç birine değil o günahsız yavruya acırım...
nasıl iğrenç insanlar bunlar ya.
adam resmen karısını satıyor.
idam geri gelmeli bence.
bak bi daha böyle olaylar oluyormu o zaman
Allahım sen kimseyi doğru yoldan ayırma,şeytana uydurma yarabbim...