Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
igrenc iliskiler.
Yuh yani , adam adli tıp kapısındayken evlenmeyi düşündüğü kadından bahsetmiş kayınçosuna Sana münasip birini buldum ben Harun , hemen baş göz ederiz merak etme ; DİLBER FIRTINA
kızlar bayramda bir programda bir kadın kayıptı, ev almışlar emlakçıya sahte çıkmış ev satılık değilmiş falan üvey oğlu vardı kadının o kadın bulundumu
birde bir kadın vardı kocası dövmüş evden kaçmış kocası aramamış kadının ablası annesi erkek kadeşi vardı programda o kadın bulundumu
ya ben katil kimse çocuğu da öldürüp başka bir yere atmış olabileceğini düşünüyorum.neden bilmiyorum ama içimden bir ses böyle söylüyor.ikinci seste bu adamın karısını sattığını söylüyor.karı koca bu işe girmişler,eninde sonunda bir yerde tıkanmış bu çarpık ilişkiler,bişeyler olmuş kadının ortadan kaldırılması gerekmiş ve kaldırılmış...
bilemiyorum içim sürekli aynı şeyleri söylüyor belki doğru belki yanlış..bide bu harun ne kadar şahsiyetsiz bi adammış yaa,Allah karsılastırmasın böyle pisliklerle.korktuğum için söylemedim diyor korkan adama niye para versinler ki nasıl olsa korkutmuslar söylemeyeceği belli niye üstüne para versinler. demekki o da bu işin içinde...