- 21 Ocak 2010
- 15.327
- 15
allah bizleri evlat acısı ile terbiye etmesin.çok üzüldüm çook...
amin.....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bizleri evlat acısı ile terbiye etmesin.çok üzüldüm çook...
kızlar ölü bulunan çocuk kimdi ya ben izleyemiyorum bikac gundur biriniz söyleyebilirmisiniz lütfen
kızlar ölü bulunan çocuk kimdi ya ben izleyemiyorum bikac gundur biriniz söyleyebilirmisiniz lütfen
bencede sinem öldü gibi gelio artık bulunsa bile sağ olarak bulunacağını sanmıyorummteşekkür ederim bilgi için :)
o havva neyinden emin ki zaten!
sinem bulunamayacakmış gibi geliyor bana bu kadar çok ekranda olunca kızı öldürmüş olabilirler, başlarına dert açmasın diye..
:gitme::gitme:daha önce bi kadın mügeye gelmişti oğlum kayıp diye ama sonra kadının foyası çıkmıştı eve erkek getirdiği eşi evde olsa bile getirdiği çıkmıştı meğer ilişkisi varmış işte sonra da bu adam intihar etmişti 2 gün sonra oğlu kaybolmuştu yaa babaannenin adı sultanmıydı neydi ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ocak tan beri kayıp bi çocuktu.kemik bulunmuştu.o kemikler 14 yaşındaki bu çocuğa aitmiş.bugün anlaşılmış.
Fakat Fatmanın annesi kızının cesetinden altınları almış, yani küpelerini almış bir de koynuna baktım başka altını var mı diye diyordu. Torunuma takacaktım o altınları sanki kendim için mi aldım diyor. Allah aşkına çook acılı bir anne o an altını falan düşünebilir mi???? Kime takarsa taksın altını o önemli değil ama yavrusunu kaybeden acılı bir anne aman altınını alayım da damada kalmasın bilmem ne diye düşünmez....