- 4 Eylül 2009
- 13.299
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşlhh melihtir bu ihbarda havvanın yagg yaggg seslerine maruz kalmaktan kurtuluruz topluca sempatiksalakcinni
sinemin annesi haykırıp ağladıkça ben kahroluyorum onunla birlikte ağlıyorum ya hangi insna evladı böyle bir acı yaşatır bir anneye
allah belalarını versin
Arkadaşlar Fatma gelinin kocası saf,namazında niyazında bir adam belli ki. Ben onun yaptığını düşünmüyorum. Bence bu kadın eski sevgilisi ile görüşüyordu. Kocası tel. onunla mesajını yakaladı diye yasaklamış zaten. Bu da başka tel. almış tarlaya gittikçe adamla konuşuyordu bence. Kocası yakalayıp öldürdü desem yapacak bir adama benzemiyor. Bencede eski sevgili parmağı var. Adam karısını ele vermek istemiyor farkettiyseniz. Aile içi mevzuydu ben üzerine sünger çektim diyor. Yazık ya.
kızlar rahatsızım izleyemedim melihle ilgili gelişme olmus sanırım rica etsem biriniz özetleyebilir mi kim nerde görmus
bende son dakikayı okudum ama melihle ilgili hiç bişey söylemediler galiba ...
ya bu müge hanım bizi aptal mı sanıyor..bekletip bekletip az sonra az sonra deyip deyip programını pat diye bitiriyor..ne sanıyoki kendini insanların üzerinden reyting yapıp onca insanı kandırıyor bide doğruluk dürüstlük abidesiyim havalarında...