bişey değil canım. allah yeğenini sizlere bağışlasın. melihi de ailesine tabi.dişlerini sıkıp duruyor diye boşuna demiyormussunuz.delikafaduldendelikafadulden .teşekkürler canım opuyorumnanaktan benim yiyenim var aynı ona benziyormus çocukta Allah kaderlerini benzetmesin :Saruboceq: inşallah bulunur sonu muhammet gibi bir hiçe dayanmaz :Saruboceq:
ahanda havva :roflol::roflol:
havva çocuğunun nerede olduğunu biliyor.
Eşinin ailesinin yaptıklarının anlatmasının nedeni de gerçekler ortaya çıkınca millet kendini ayıplamasın, kadına çektirmişler o kadar, o da ne yapsın desinler diye yok kocam beni dövdü, yok amcasının gözü bendeydi, yok halası beni istemiyor.... deyip duruyor.
Geleceği için zemin hazırlıyor gıcık şey.
ahanda havva :roflol::roflol:
Eşinin ailesinin yaptıklarının anlatmasının nedeni de gerçekler ortaya çıkınca millet kendini ayıplamasın, kadına çektirmişler o kadar, o da ne yapsın desinler diye yok kocam beni dövdü, yok amcasının gözü bendeydi, yok halası beni istemiyor.... deyip duruyor.
bir gelişme ytok sanırım konudan hiç bahsetmiyorlar şu kesik bacak olayı ne olduki dna testi sonucu çıkacaktı hani
günahınımı alıyoz acaba kadının ama valla baydı beni hiç anne gibvi davranmıyoooooooo yaggggggggg bilmiyorumkismile
müge çok doğru söylüyo kadın teee 6 yıl önceki olayları konuşmöaları dün olmuş gibi hatırlıoyor 2 ay önceki olayı hatırlamıyor hani numaracı yaşlılar vardırya işklerine geleni duyarlar işlerine gelmeyince ağır işitiyom derler onlar gibi köşeye sıkışınca ya yemin ederim yagg hatırlamıyom yagg vardı yagg yemin ederim müge hanım yagggg :bbo::bbo::bbo:
benim merak ettgim seyde nasil oluyorda ailelerinde dalavera olan kisiler cikiyor tabiki cok duzgun insanlarda cikiyor ama mesela merak ediyorum havvalar nasil cikti melih disinda hersey konusuluyor yemek,mantar,cekirdek,patates salatasi vs.
yayina cikan böyle cinayet ya da kayiplarda aile yapilari duzgun olmayan hep insanlari hasta eden insanlari nasil buluyorlar..
mesela havvanin ailesi,ciktilar adem,bilmem kim bana asikmis o yapmis olabilir dedi
havva bilmem ne amcasi bana asikti normalde konusmak istemedikleri seyler ama cikiyorlar
Allah esirgesin öyle birseyde susacaksa insanlar neden oraya cikarlar anlayamiyorum ben mügemi bulup gelip cikin diyor gazete haberlerinden filan yoksa kendileri mi geldi anlamadim...
madem aile iciniz karisik yayina neden cikmak istiyorlar anlamdim
Açıkçası ben de anlamıyorum bu insanları.
Sadece mügede değil birçok programda denk geliyorum bu tarz insanlara. Tv'ye çıkıp kendilerini rezil ediyorlar sadece. İnan bazen konuşulanları sanki ben yapmışım gibi utanıyorum ama bunları yaşayan insanlar hiç çekinmeden çıkıyorlar tv'ye, anlatıyorlar, kavga ediyorlar onca insanın karşısında. İLginç gerçekten
benim merak ettgim seyde nasil oluyorda ailelerinde dalavera olan kisiler cikiyor tabiki cok duzgun insanlarda cikiyor ama mesela merak ediyorum havvalar nasil cikti melih disinda hersey konusuluyor yemek,mantar,cekirdek,patates salatasi vs.
yayina cikan böyle cinayet ya da kayiplarda aile yapilari duzgun olmayan hep insanlari hasta eden insanlari nasil buluyorlar..
mesela havvanin ailesi,ciktilar adem,bilmem kim bana asikmis o yapmis olabilir dedi
havva bilmem ne amcasi bana asikti normalde konusmak istemedikleri seyler ama cikiyorlar
Allah esirgesin öyle birseyde susacaksa insanlar neden oraya cikarlar anlayamiyorum ben mügemi bulup gelip cikin diyor gazete haberlerinden filan yoksa kendileri mi geldi anlamadim...
madem aile iciniz karisik yayina neden cikmak istiyorlar anlamdim
ya bu melih,başkasından olmasın sakın
ya ne bileyim insanın aklına her şey geliyo:hulya:
saçmalıyor bazen müge buralar benim heyyt moduna giriyor avukata doktora tersliyorya o zamanda çok sinir oluyorumizleyemedım ama grıplı bı kadını kovmussa cok ayıp etmıs müge alsanaalsanasmile
he valla ben bakmıyorum artık tv acık dinliyorum sıktı artıkkız gündüz gördügümüzz yetmiyormudaa
birde burda görüyoruzzz
orası ayrı konu zaten sempatiksalakcinnibu çocuk kime benziyo yaa çıkaramadımCADIARZUCADIARZU
:Saruboceq:haklisin o utanma bende de oluyor izleyemiyorum hemen degistiriyorum hem utaniyorum hemde üzülüyorum..
Allahim hayirli insanlarla iyi insanlarla muhabbet ettirsin
Kendi konuları açılınca ağlıyor.Yok dövmüşler hamileyken bilmem ne .Çocuğundan bahsedilirken bir damla göz yaşı yok.
bir gelişme ytok sanırım konudan hiç bahsetmiyorlar şu kesik bacak olayı ne olduki dna testi sonucu çıkacaktı hani
evet canım ben havva ilk geldiği gün söylemiştim bunu
havva demişti hatta ben babamın evindeyken melihe hamile kaldım diye
mügede eşin yanına geliyormuydu diye sorunca evet dedi.
aileme söylemedim hamile olduğumu dedi.mügede aaa niye canım kocandan hamilesin niye söylemiyorsunki demişti.
bence melihi babası kaçırdı.yani başka bir adam
vallah benim senaryom bu,
bende böyle düşünüyordum ama
eşinin ailesinde olan kaburgadaki göçüklük melihte de varmış
bunu demeleri o şüphelerimi azalttı