Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Havva' yı özledim bu gün neden yok yaağğğğ
cuma gunu havva kendı uzerıne fazla gıdılmeyınce aglamaya,haber gelınce heyecanlanmaya basladı nedense?? Basta görülmesi gerektiği davranısları cuma gunu gorduk
evet o konuda bende aynı şeyi düşünüyorum allah korusun biri bana öyle bişey ima edecek yıkarım o stüdyoyu kafasına sen ne diyosun derim. ama havvayı da çözemedim günahını almak istemiyorum. sanırım yapısı bu onun tepki mekanizması gelişmemiş kadının. herşeyi aynı seviyede karşılıyor.
sinemin annesini inceledi bence
baktı kadınn aglıyoo neden yapamıyım dediii
ya allah aşkına hangi kadın "çocugun babası başkadır belki onun için kaçırılabilirler "dendigi zaman susarr
herşeyi yapmacıkkk
çocuk bulunsa bileetekrar kaybeder bunlarrrr:umursamaz:
tepkı mekanızması cuma gunu yerındeydı :)))
sinemin annesini inceledi bence
baktı kadınn aglıyoo neden yapamıyım dediii
ya allah aşkına hangi kadın "çocugun babası başkadır belki onun için kaçırılabilirler "dendigi zaman susarr
herşeyi yapmacıkkk
çocuk bulunsa bileetekrar kaybeder bunlarrrr:umursamaz:
Kesin Sinemin annesinden örnek aldı.Hatta bir ara ben çocuğum arkasındayım diye bağırdı.O lafı da hep Sinemin annesi söylüyordu :1closedeyes:
Bu arada Seda Sayan da ne patavatsız kadın.Ona karşısındaki bir insana öküz deme hakkını kim veriyor..Ben Müge olsam arkasından senden ala öküz mü olur diye bağırırdım...Müge onu öpmedi diye bozulmuş olabilir ama böyle mi ifade edilir...
ayy ben kaçırmışım ne olmuş
seda sayanla müge anlımıbilmiyorumkismile
kim kime öküz demiş,
yoksa benmi yanlış anladım
bir yazında bende anlayım ya