- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhammedin yaşadığını sanmıyorum....annenin sinir krizi esnasında öldürdüğünden şüphe ediyorum....çocuk kayıp diye üzülen yok zaten ikisi de kendisini aklamaya çalışıyorlar...
Allah muhafaza benim başıma gelecek dünya üzerime gelse de evladımı bulun beni isterseniz asın linç edin derim....zaten hastanelik olur sakinleştiricilerle yaşayabilirim ayakta durabilirim...
bitti program yarına ben izleyemiyeceğim.buradan öğrenirim artık ne olacağını.
bence o çocuğu aile para karşılığı evlatlık falan vermiştir.
vtr lerde dayı anneye kızıyordu. o zaman anne "insan öz evladına ne yapacak, ben sattımmı " gibisinden bi laf etti. orda anneye sen çocuğu sattın diyen olmadıki, neden kendini böyle savunma ihtiyacı hissetti. sadece çocuklarına bakmıyorlar dövüyorlar dendi.
yusuf bulundumu arkadaşlar
arkadslar bende eskısehır de oldurulen yaslı amcayı merak ettım bulundu mu katıllerı?
ewet ya bende anlamadım ama çocukları öldürmüş diye duydum doğrumu bilmiyorum
bugün çıkan 6 yaşındaki çocuk olayındada aile çok ilginç altlarındqa bir çok şey saklı gibi müge anlı defalarca evlilik tarihini filan sordu mahallede aile için hoş şeyler demiyor bakalım ne çıkacak bu olayda. suç işliyorlar nasıl cesaret edip gelebiliyorlar stüdyoya mersinli gelin gibi,eskişehirli aile gibi,bu ailede bişey çıkarsa şaşırmıcam artık