- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatta yavrularımı ihmal etmem ben önce yavrularımı doyurup sonra kendime bakarım oğlum 5 yaşında tek başına dışarı çıkaramıyorum 2 yaşındaki yavruyu nasıl göndereyim büyük konuşmakda istemiyorum valla ben yavrularımı gözümümün önünden ayıramıyorum ayırmıyorum bu olay da aileden çıkacak bakalım nasıl bi sonuçla çıkacak.
bence dilber değilde bir kadın vardı çocuk başkasındanmış babası alığ gimiş. bence ona benmziyor bu olayda..
ayol hülya bişiden korkmaz ondaki gözlere baksana
hem korksa emrahtan korkar
tv karşisinda ben bile korktum cocuun piskopatlik potansiyeli tavan yapmış maşallah
gezdigi tozdugu kişiler bile adam öldürüp üstüne çam dikebilecek türden insanlar
tööbe yarabbiiimmm
ayol hülya bişiden korkmaz ondaki gözlere baksana
hem korksa emrahtan korkar
tv karşisinda ben bile korktum cocuun piskopatlik potansiyeli tavan yapmış maşallah
gezdigi tozdugu kişiler bile adam öldürüp üstüne çam dikebilecek türden insanlar
tööbe yarabbiiimmm
anam adalet toplatıyor ama duymadın mı abisinin telefon baglantısında dediklerini
o erdal isimli şahsın yani
öldürülen cocugun ailesi isyan ediyor evladimiz gitti, öldüren en fazla 20 30 yıl yatip cikar diye
o erdal da diyo ki ne 20 yılı en fazla 5-6 yil sonra cikar kardeşim
yazıklar olsun nası bi zihniyettir bu yaaaa
adamlar hukukun işleyişini bizden iyi biliyo
gire çıka kompedanı olmuşlar bu işlerin
her biri birer savci birer hakim edasinda
anam adalet toplatıyor ama duymadın mı abisinin telefon baglantısında dediklerini
o erdal isimli şahsın yani
öldürülen cocugun ailesi isyan ediyor evladimiz gitti, öldüren en fazla 20 30 yıl yatip cikar diye
o erdal da diyo ki ne 20 yılı en fazla 5-6 yil sonra cikar kardeşim
yazıklar olsun nası bi zihniyettir bu yaaaa
adamlar hukukun işleyişini bizden iyi biliyo
gire çıka kompedanı olmuşlar bu işlerin
her biri birer savci birer hakim edasinda
bu emrahın konuşmasına bile gıcıkk oluyorumm
bu pgramı izlemeye başladıktan sonra anladım ki olmaz diye birşey yokmuş duyduklarıma inanamıyorum yaaaaabenneyaptımki
ruh hastalarıyla dolu bir ülkede yaşıyoruz ve tam anlamıyla cezalandıramıyoruz
bu nedenle her an başımıza birşey gelebilir
hele o erdalın konuşmaları bu tip insanlard nasıl bir zhniyet olduğunu ortaya koyuyor
ölen ölmüş ne yapalm diyor ya yok böyle bir şey gelsn biri de se öldürsün o zaman:mymeka: