Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadın sorumsuz diyorsunuz tamam olabilir ama ben kendimi düşünüyorum 1 tane oğlum var çocuk bakmak gerçektende zor iş bazen nefes almak istiyorsun herşey seni bunaltıyor bir arkadaşınla ya da komşunla oturup 1 saat muhabbet etmek bile insanı rahatlatıyor bazen oğluma birileri baksa şöyle bir kafamı dinlesem diyorum bendemi kötü anneyim şimdi_? kadının 3 tane çocuğu var gelmiş bayramda gezmeye belki rahat gezeyim biraz kafa dinleyeyim diye bırakmıştır babasına..sonuçta tek başıana yapmamış bu çocukları babasıda sorumluluk almasını sahip çıkmasını bilsin
kadın sorumsuz diyorsunuz tamam olabilir ama ben kendimi düşünüyorum 1 tane oğlum var çocuk bakmak gerçektende zor iş bazen nefes almak istiyorsun herşey seni bunaltıyor bir arkadaşınla ya da komşunla oturup 1 saat muhabbet etmek bile insanı rahatlatıyor bazen oğluma birileri baksa şöyle bir kafamı dinlesem diyorum bendemi kötü anneyim şimdi_? kadının 3 tane çocuğu var gelmiş bayramda gezmeye belki rahat gezeyim biraz kafa dinleyeyim diye bırakmıştır babasına..sonuçta tek başıana yapmamış bu çocukları babasıda sorumluluk almasını sahip çıkmasını bilsin
sinem bulundu mu yaaa
o hülya neden konuşmuyo acep
sinem bulundu mu yaaa
o hülya neden konuşmuyo acep
hayatta yavrularımı ihmal etmem ben önce yavrularımı doyurup sonra kendime bakarım oğlum 5 yaşında tek başına dışarı çıkaramıyorum 2 yaşındaki yavruyu nasıl göndereyim büyük konuşmakda istemiyorum valla ben yavrularımı gözümümün önünden ayıramıyorum ayırmıyorum bu olay da aileden çıkacak bakalım nasıl bi sonuçla çıkacak.
bence dilber değilde bir kadın vardı çocuk başkasındanmış babası alığ gimiş. bence ona benmziyor bu olayda..
sineme bende çok zülüyorum ama içimden de onun sağ bulunaüı geçmiyoröldürülüd o kızçe bence(ahada bir kayıp bulunmuş bknz:gurbaa tosbasııalsanaalsanasmile
pek lazım değil ama neyseeesempatiksalakcinni
gelelim mevzuya Allah müge ye sabır versin kafayı yiyecem şu mih meselesinde
bir tanesi de anlaşılır doğru düzgün birşey anlatmıyor yahuuu
şu sinem dee bulunsun artık yaa :çok üzgünüm:noldu o kızçeye:a015:
doğrusuda bu olmalı zaten hemşerim
şerefcan olayı..dün rahmi bey bu olayı hatırlatmıştı.