- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
kızlar dilberi kim öldürmüş dilber şu kuyuda bulunan kadındı demi
dilber degil o sükran konyadakı yayına bır adam gelmıstı ahmet dıye o öldürmüs
dilber cocugunu öldüren kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dilberi kim öldürmüş dilber şu kuyuda bulunan kadındı demi
bn bu havva da dilberimsi hava seziyorum
Aynı şeyi düşünüyorum..
Dünkü yayında çocuğu İstanbul'da ,Karabük otobüsünden inerken bir adam ile ördüğünü söyleyen kişiye baba sordu "üzerinde ben10 t-shirtü var mıydı ?" diye .
"hayır "dedi adam.
Fakat tüm kıyafet uyuştuğu halde o kadın zerre kadar heyecanlamadığı gibi," yok yok o olamaz " ded kestirip attı . Sadece üst kıyafeti farklı diye. Çok acayip geldi tepkisizliği. Bakışlarıda kesinlikle üzüntülü ve endişeli değildi.
o havvanın böyle baygın bakışları beni deli ediyorkötükedihüso
yukardan aşagıya kaydırıp duruyorrr
müge kızdı zaten bugun gözlerini öyle yapıp bakma bana dedi
Melih konusunda emin degilim ya...
Bazen diyorum tamam, bu kadinda birseyler var, bazende diyorum evladini arayan anne, normal tavirlar zaten sergileyemez diye...
ya hepimiz diyoruzki bakalim bunun sonunda ne cikacak sunun sonunda ne cikacak diyoruz...heycanla biz tv ye kilitlenip yeri geliyor cocuklarimiza kiziyoruz sus diye yeri gelip cocuklarimiz cizgi film bakmak ister izin vermiyoruz..bizi böyle takipci ediyor müge sonra konuyu sonlamiyo...mesela ankara cinayeti..ben varya ona bakacam diye isimi gücümü erkenden görüp yemegi sabahin 8 inde pisirirdimki rahatca izleyeyim diye..ve sonu ne oldu ?? koskoca bir hicccc...cokkk sinir oldum ama ..ve buna benzer bir kac seyde vardi simdi hatirlayamadigim...sinemi pekk merak etmiyorum ediyorumda ama konu KÜCÜK BIR COCUK olunca bende hersey duruyor..o kadar mahsumki cocuklar su an kendi cocuklarimiza hersey yapabiliriz savunma görmeden..allahimmmmmmmm kimseye yarabbimmm aci göstermesinnnn heleki evlat acisiiiii..annem der hep benim annem evlat acisi yasadi öldü--ben yasamadim yasatmasinda allah der...offffffffffffffffffffffffffffffffffff...ah anaalar ahhhhhhhhh...bazi zaman niye anne oldum diyorum..zor be annelik..
Aynen Zara arkadasim, o konudan bende cok sIkayetciyim, ne yarim kalan konular oldu, Trabzon-Oflu Yusuf bunlardan sadece bir önegi.
Programda ayriyetten pek disiplin yok, örnegin almanya saati ile 9 da basliyor, saat 11:20 ye kadar bir konu tartisiliyor bu aralar melihin konusu, geri kalan 40 dakikada ise Sinemin konusu konusuluyor.
Cok sacma 3 saatlik programda her bir konuya AYNI ZAMANI AYIRMASI GEREK.