- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
bu kadar tesadüf olurmuki kaybolduğundan üç gün sonra bacaklar bulunuyor..
ve 2 gun önce öldürüldüğü düşünülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar tesadüf olurmuki kaybolduğundan üç gün sonra bacaklar bulunuyor..
bu bacaklar sinemin gibi duruyor ama kimsede demiyorki anneye sinemin ayak tırnakları boyalımıydı diye
ve 2 gun önce öldürüldüğü düşünülüyor
Canımcım program Havva'nın çocuğuyla başladı. Yengesi amcası filan konuştu. Konuyu saptırmaya çalışıyorlar aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar dedi Kezban yengesi Havva'nın. Kocasının annesi de zaten öz teyzesiymiş. O'da afaroz etti Havvayı. Bu saatten sonra her şey bitti dedi teyzoşu. Sonra, gerdek çarşafını ortaya attı Müge. ''Göstermediğiniz için seni istememişler en başından beri doğru mu?'' diye sordu Müge. Sormasıyla beraber kayınbaba ve amcacık anırmaya pardon ağlaşmaya başladılar. Neden böylesi bir tepki verdiler kimse çözemedi.sağolun ya hepiniz çok yardımseversiniz iyiki bişey istedik
Canımcım program Havva'nın çocuğuyla başladı. Yengesi amcası filan konuştu. Konuyu saptırmaya çalışıyorlar aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar dedi Kezban yengesi Havva'nın. Kocasının annesi de zaten öz teyzesiymiş. O'da afaroz etti Havvayı. Bu saatten sonra her şey bitti dedi teyzoşu. Sonra, gerdek çarşafını ortaya attı Müge. ''Göstermediğiniz için seni istememişler en başından beri doğru mu?'' diye sordu Müge. Sormasıyla beraber kayınbaba ve amcacık anırmaya pardon ağlaşmaya başladılar. Neden böylesi bir tepki verdiler kimse çözemedi.
Sinem olayında da konteynırda bulunan kırmızı ojeli tırnaklar gösterildi. DNA testinin sonucu bekleniyormuş hala. Kızın biri aradı ben çok şey biliyorum dedi ama canlı yayında konuşamadı. Özelden anlattıracağını söyledi Müge de. Keşke konuşsaydı pek bi meraklandırdı kız.
Havva'dan kıl kaptım bugün hadi hayırlısı.