- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa eskısehırdekı dedenın katılı cocuklar mı cıktıııııııı..... hıc duymamıstım cok sasırdım yaaaa.. gerci belliydi ama ınanmıyorumm yaaa
hiçte şaşırmadım inanınki onları seyrederken saf saf konuşmalarından dedim kendi kendime..kesin katili çocuklar ve para için öldürdüler...
Bende her sabah kalktığımda bu programı seyrediyordum..
Hatta hamileliğimin 2. yarısı ve bebeğim 2 aylık olana kadar her sabah saat 08:45 i beklerdim.
O sıralar evde olduğumdan pek bişey anlamamıştım ama bir gün eminönüne gittim.
Allahım nasıl psikolojim bozulmuş, yanımdan geçen herkes potansiyel katil, tecavüzcü yada hırsız gibi geliyor bana.
başımı kaldırıp bakamıyorum etrafa. O kadar etkilenmişimki olaylardan, çıldırmak üzereymişimde haberim yokmuş.
Hatta o sıralar konu olarak Gazi Osman Paşadaki anne ve çocukları cinayeti işleniyordu.
Korkudan site içindeki evimde bile camdan bakamadım, aman biri görür, kafayı takar falan diye.
Eeeee eşimde yok yanımızda, yurtdışında.
O eminönündeki gün son oldu.
Şimdi asla ve asla seyretmiyorum. Aslında ilk günler nasıl zorlandım anlatamam.
Resmen sigara gibi, Alkol gibi kanıma işlemiş ya.
Ama kendime hakim oldum ve o bağımlılıktan kurtuldum.
Lütfen kendinizi bir kontrol edin.
Eğer sizde benim kadar etkileniyorsanız, bırakın seyretmeyin, sonuçta bunların olduğunu biliyoruz, temkinliyizde ama en azından psikolojiniz bir nebze sağlam kalır.
kendinize iyi bakın arkadaşlar.....
sevgili kk ...ilk kez bu konuya girip okudum...belki çok geç kalmış olabilirim...ama hiç yazamamaktan iyidir diyorum...ben de bu programı izlerdim ara sıra...baktım psikolojim bozuluyo bıraktım...neden bozuluyodum en çok biliyo musunuz müge anlı'nın soğuk yüz ifadesine soğuk samimiyetten uzak gözyaşlarına...arif hocaya olan saygısızlıklarına...insanları aşağılayıcı tavırlarına...yazık çok üzülüyorum reyting için yapılan sahtekarlıklara..münevverin babasının çaresizliğine...ne geçti o kadar programdan sonra ellerine...hala yakalayamadılar işte...insanlarımızın duygularını sömürmekten başka ne yapabiliyolar ki...hele yayın saati çok yanlış..gece olsa neyse..sabah sabah insanın moralini bozuyolar..o stresle bazan elim ayağım tutmuyo ve iş yapamaz oluyodum...telefona bağlananları nerdeyse dövcek kadın..bi zaman birileri daha yaptı vurgunu vurdu kaçtı böyle programlardan şimdi de bu...yarardan çok zarar veriyo insanlara...bunlar tamamen benim yorumum...ben böyle düşünüyorum bırakın polisin işini polis yapsın...ya da geç saate alın çoluk çocuk izlemesin...
erol muydu neydı oda sutten cıkma ak kasık dedıl yani su bır ay ıcerde yatan adam
karının szölerıne cok sasırdım en cok
adam baska kadını hamıle bırakmıs baska kız kacırmıs
hala kocama guvenıyorum dıyo kadında resmen böle oldum:1shok:
nası guvenmeyse o artık
kızın annesıde hıc basum dedıl bence bılıyodu herseyı dıye dusunuyorum
olan ölen cocuga oldu ya cok yazık o anne babaya
o kızı verseler elıme ben bıle parcalayacam
ya bu nası bı ahlak anlayısı bu nası ınsanlık yuh