Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu halime erkek delisi bence aileside yapma etme dedikce kotu oldu konusmalarindan tavirlarindan belli hersey
Bu karısından ayrılmak istemeyen adam mügeye mine hanım mine hanım deyip duruyor yaa delikafadulden
medical dedectives diye bir amerikan dizi var, tv de sabah 2-3 de yayinlaniyor bakamiyorum ama youtube da var , keske türkce seslendirmisi de olsada sizde baksaniz:1shok:
katilleri nasil bulduklarini detayli sekilde anlatiyorlar sok oluyorum
sanki tr bu konuda biraz zayif gibi
simdi bizim burada banka müdürün esini fidye icin kacirdilar, para geciktigi icin teslimat yapilamadi ve kadin ölü bulundu. hatta polisin daha önce aradigi yerde bulundubilmiyorumkismile sonradan getirmistir katil filan deniliyor ama:1ninca: bakalim alman polisi bulabilecekmi katili
hangi kanalda basliyor öglen 2 3 demi???? hmm bakim bi...biz gecen aksam bakmistik hatta buna benzer birseye..aksam bakmak korkutuyo insani en iyisi gündüz vakti :)) o aksami uyuyamadim yaaa..offf.... cok enteresandi...kadinin birini ölü bulmuslar ..o kadin diyor bütün gün ne yapti diye arastirdilar is arkadaslarindan..yemege gittik diyolar ne yediniz diyolar salata falan diyolar ne salatasi diye soruolar..misir salatasi havuc salatasi diyo is arkadaslari...yani kadini ölü bulduklari yerde kusmuk bulmuslar ..ölen kadin kusmamis katil kusmus diyolar...yaniii birlikte yedikleri is arkadaslarindan biri öldürmüs kadini..ne korkunc demiiiiiii
kızlar ankara cinayeti çınarcık cinayeti ve sinoptaki bulunan cinayetin zanlıları çıktımı birde gebzedeki 2 aşık 2 ay sonra çürümüştü cesetleri onlarçözüldümü