Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy olayla sokk gelisme sizlerle dedi hangi konudaydii oo...tühhhh kacirdimmm..bilen varsa yazsin nolunnnn
evet melikem ya hic sorma bu adam neymis boyle
adem geliyo oturuyo oturuyo gidiyo sanırım..
evet ya
adam 3 gündür yalandan yere işinden de oluyor...
bi de programda sen işini bırakıp katılacaksın programa karının yanında olacaksın öyle eş olmak kolay ...
laf salatası
adam geldi de ne oldu 3 gündür oturuyor...bari adamı işinden etme be kadın ... ankara cinayetine değinmeyeceksen çağırma adamı ... ne zaman işlersen o zaman çağırırsın...
değil mi ya?
kızlar şöyle bir email attım müge hanıma...
facebook taki hayran sayfasında da paylaştım...
adım hıdır elimden gelen de budur...bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile
Müge hanım 3 gündür tv başına oturup sizi bekliyoruz jeneriklerde Ankara cinayeti ile ilgi sıcak gelişmeler diye geçiyorsunuz bizi tv nin başına oturtuyorsunuz sonra da abuk subuk insanların özel yaşamlarıyla ilgi konuşup saati dolduruyorsunuz...
bu bizlere yapılan bir saygısızlıktır... eğer konuyu işlemeyecekseniz jeneriğe koymayın ... biz de işimize gelirse seyrederiz gelmezse seyretmeyiz... bu engin salağını da engin gibi olanları da dinlemek ve izlemek zorunda kalmayız...
facebook ta oluşan hayran ve beğeni sayfanızda bunları arkadaşlarla konuşuyoruz.. herkes aynı sıkıntıdan muzdarip
lütfen dikkate alın artık...
ankara olayında herhangi bir gelişme yoksa yada o konuyu işlemeyecekseniz jeneriğe de koymayın efendim
kızlar şöyle bir email attım müge hanıma...
facebook taki hayran sayfasında da paylaştım...
adım hıdır elimden gelen de budur...bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile
Müge hanım 3 gündür tv başına oturup sizi bekliyoruz jeneriklerde Ankara cinayeti ile ilgi sıcak gelişmeler diye geçiyorsunuz bizi tv nin başına oturtuyorsunuz sonra da abuk subuk insanların özel yaşamlarıyla ilgi konuşup saati dolduruyorsunuz...
bu bizlere yapılan bir saygısızlıktır... eğer konuyu işlemeyecekseniz jeneriğe koymayın ... biz de işimize gelirse seyrederiz gelmezse seyretmeyiz... bu engin salağını da engin gibi olanları da dinlemek ve izlemek zorunda kalmayız...
facebook ta oluşan hayran ve beğeni sayfanızda bunları arkadaşlarla konuşuyoruz.. herkes aynı sıkıntıdan muzdarip
lütfen dikkate alın artık...
ankara olayında herhangi bir gelişme yoksa yada o konuyu işlemeyecekseniz jeneriğe de koymayın efendim