Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu programi izledikce ulkemizde neler oluyo diyorum valla burda hic bu kadar tuhaf isler donmuyo insanlar ozgur olunca bu kadar gizleme aldatma oldurme olaylari yasanmiyo tuhaf geliyo ama izlemek cok guzl insan tecrube ediniyo guvenmiyo kimseye gerci atv internetten izleme olayini kapatti bir aydir izleyemiyorum ingiltereden kizlar neler oldu sevgi hn vardi cinayeti kim islemis ciktimi birde almanci facia uyanik bir kadin vardi ciktimi ortaya kocayami kacmis bide hafif alik numarasi yapan para diye anasini aradigi on metreden belli olan bir oglu vardi ben en son o bolumlerde kaldim atv neden yasakladi internetten izlemeyi onuda anlamiyorumki
daha öncede gelenler böyle söylemisti,sahsen bende rahatsiz olmustm yani rahatsiz derken hani böyle ölen kisilerin ailesini getiriyorlar ya anlatamiyorum ama öyle iste:ecrin_bebek:
aynen . ben de onların yerine kendimi koyduğum için rahatsız oluyorum. yoksa mesela sinop ta kemikleri bulunan ferhat güney in kızkardeşi aramış öyle gelmişler. ona diyecek bir söz yok. Müge anlı nın programından aranınca cinayet gözlüyormuş gibi geldi bana hani bir cinayet olsa da programı birkaç ay sürüklese gibi.
ankara cinayeti askiya alindi heralde
bence gelin eşinin bir yanlışını gördüTarsus cinayetinin altından farklı şeyler çıkacak..
Önce altınlar yüzünden öldürülmüş olabileceğini söylemişlerdi ama kocası altınları cinayetten 10 gün önce bozdurmuş zaten...
Bir de katil kocanın 1 yıldır beraberliği olduğu bir sevgilisi çıktı..
Tarsus'ta tuhafiye dükkanı varmış kızın ama cinayetten sonra o dükkan da açılmamış
CADIARZU
ya bugünkü o uyuz adama sinir odum eşi ölür ölmez evlenmiş yeni hatun önce çocuğu kabul etmiş sonra istememiş adam kızları nikahsız kocaya vermiş 12 yaşındaki engelli kızı ortada yok