kızlarrrr....
çayı koydum güzel bi kahvaltıda hazırlıyorum kahvaltı yapmayan varsa buyrun beraber yapalımcokacimcoook....
müge anlıyıda burdan takip ederiz...
bir bardak daha koy masaya geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr....
çayı koydum güzel bi kahvaltıda hazırlıyorum kahvaltı yapmayan varsa buyrun beraber yapalımcokacimcoook....
müge anlıyıda burdan takip ederiz...
bir bardak daha koy masaya geliyorum
ankara cinayetini bi daha programa almicaklarmış kızlar
uyarı gelmiş mügeye...
aa NERDEN ÖĞRENDİN Kİ BUNU?MÜGE Mİ SÖYLEDİ??
ankara cinayetini bi daha programa almicaklarmış kızlar
uyarı gelmiş mügeye...
ben basinda böyle birsey duymadim,
arkadasta "söylemis"demis yani kendiside sanirim birindne duymus,
eger burdan duyan biri varsa kesin yazar..ben mügenin faceteki grubuna baktim bastan takip edenlerin mesajlarina ama böyle birsey yazmiyor..
basinda rtükten uyari aldigini fakat kasim ayindaki bir programdan dolayi,uyariyi herkes aliyor gecen seba tümer bile aldi söyleysi programi sonucta sanirim konuklar küfür edince,yada marka ismi filan verildiginde sanirim yasak bunlar
hee tamam buldum mürsel kılıçmış...
işte burda
http://www.facebook.com/profile.php...!/profile.php?id=1586949750&v=wall&ref=search
bi inceliyim şunun profilini...
çönn ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç b b vn.çmmççö nö nö ö n n n y:i,iğişlşngbgk ç löçö ll :