Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi ilk defa attım canım..
aa okur inş burda yazılanları okusa müge :)
Allahim akil ver su kadina 39 yasinda internettesevgili yapmis kacmis,salak ailede oturmus kacirildigini dusunuyorlarmis duyanda 18lik citir bohcayi topladi kacti sanir.Alooo amca uyan senin hanim artik ikinci baharini yasamak icin posetlerinide almis kacmis.Haydi kocandan utanmiyorsun boyunca evladindanda mi utanmiyorsun.Bunlara programda yer vermek bile hata zaman kaybi
müge anlı tamamen yalan bır programmış,,bende izlıyodum bıraktım..
:roflol: süpersin :roflol:Sevgi Aslan olayinda benim icin de Adem ilk supheli ama icimden sanki Ferhat ta neden olmasin diye geciyor.Kafaya koyan illaki minicik delikten kacip geri bile doner.Ama Adem biraz daha akla yakin biri tum Aslan ailesinin zeka seviyesini,konusma kabiliyetini bir araya getirsek Adem in yarisi olamazlar.Iki lafi araya getiremiyorlar.Devrik cumleler,zaman kavramlari yok uzerine tuhaf birde sive eklenince altyazi istemeyi dusunuyorum Atv den anlamiyorum soylediklerini.Dun Sevilay hanim okumak istermis,kariyer istermis vs vs Muge de ben senin arkandayim diyince gozleri dondu zevkten ohhhh dedi artik magdur ayagina somururum milleti Adem e donmeye gerek yok belesten yardima kondum diye dusundu cocuguda verir yetimhaneye kurtulur.Oda acar durur beyaz sayfalari hayatinda sevimsiz yagli kafa sen beyaz sayfa acicagina o kafana iki sabun sur.Allah bence Adem ikurtardi bu kizdan yatsin kalksin sukretsin
yalana benzemeyen ne boshayallersmile