- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babam sevilaydan süphelendi simdi bakislari degisti diyor ya ben su ömer beye üzülüyorum ademde dün dedi ya ömer babami hic konusturmuyorlar dedi yazik böyle birseyde anlataamiyor..
ya bide mehmet amcaya uzuldum gömleginin kolu yirtilmis aman cok üzülüyorum ya ben
babam sevilaydan süphelendi simdi bakislari degisti diyor ya ben su ömer beye üzülüyorum ademde dün dedi ya ömer babami hic konusturmuyorlar dedi yazik böyle birseyde anlataamiyor..
ya bide mehmet amcaya uzuldum gömleginin kolu yirtilmis aman cok üzülüyorum ya ben
bence perdeler acikti ve katil eve geline perdeleri kapatti disardan gozukmesin diye
mugede kafayi ferhata takti yawww
ben ferhat icin soylemiyorum kimse yanlis anlamasin dyo ama ben yanlis anladim bile:dilcikar:
imza benbence adem mügeyi bir şeylere inandırdı
kızlar herşeyden şüphelenir olduk acaba diyorum annesi sevilayı zorla evlendirdi ya kızda sevgilisiyle yada tek başına annesini öldürmüş olabilirmi insan merak edipte çantasına bakmazmı hiç adam yollamış eline kadar bakışlarıda değişti kızın gerçekten
kızlar herşeyden şüphelenir olduk acaba diyorum annesi sevilayı zorla evlendirdi ya kızda sevgilisiyle yada tek başına annesini öldürmüş olabilirmi insan merak edipte çantasına bakmazmı hiç adam yollamış eline kadar bakışlarıda değişti kızın gerçekten
bu işin içinden adem olmasa bıle ademın aılesı cıkacak bence...
ilk zamanlarda komşulara sorulmuştu kım gelip gidiyodu dıye şişman bir kadın ve bır adam dıyolardı..
1) sevılayın kayınvalıdesi şeker hastası ve cok şişmanmış
2) onlar mevlüte gittıklerınde kayınvalidesıne evın anahtarını vermışler kadın onlar gelmeden kızıyla gelıp evde oturmuş onları beklıyorlarmış
3)ademın kardesı aydın kavgada hemen bıçagı elıne almış (refleks)
4)ademın kardesı aydın muhabırle kapı arkasından konuştu bence hem yuzu gözükmesın dıye hemde eli ayagı tıtrıyosa bişeyler anlamasınlar mımıklerımdden dıye...
kızlar bu yazdıklarımı müge anlıya yollayaabılırmısınız*ben bılmıyorumda (
kızlar adem dün işten 3 te cıktım ben mi demişti??????