- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
ya sevilayin derdine tartisiyoruz sacma..Allahim esirgesin Allah kimseye böyle bir aci yasatmasin, ama sevilayin su lafi benim cok dikkatimi cekti ben annemin acisini unuttum,ademin yaptiklari yüzünden dedi ya adam 5 defa evlendi diye insan bu aciyi unuturmu Allah unututracak baska vermesin ama adem,elin oglu,isteyerek evlenmemissin yani ne bileyim böyle dememesi gerekiyordu..cok acisi vardir muhahkak kimse bunu bilemez,sacina basina takmisiniz diyenlere, herseyi biliyor orda acili dayisina,dedesine,teyzesine onlarda acili öyle ya bagriyor cagriyor,annemin acisini unuttum diyor arti alti üstü bir sac o kadar zor olmamali yani kadar toplayan insan düzgünce baglar bu süs degil ceki düzen tertip demektir..kameraya bakmasini anlayabiliyorum benim gibi böyle ayna gibi kendini görecegi seylere gözü takiliyor olabilir,yoksa bunun altinda farkli sebep aramiyorum..ben ders verirken cocuklarin yatak odasinda aynali gardolap vardi kendime bakmaktan cocuklara birsey anlatamadm sonra onlarda anlardi arkami döndüm bazi seyler istem disi olabiliyor..ama kimse sacina basina taktigindan degil sadece itici harekeetleri oldugu icin annemin acisini unuttum dedigi icin sacinida güzelce toplayabilirdi denildi
Son düzenleme: