Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik kayıp hafız Mürsel konuşuluyor canım.
ben mürselin facebook hesabina baktim öyle abes birsey yoktu paylasimlar yapmis sadece,resimlerde o basinda kaskol elinde yesil bisy ev icinde cekilmis fotgraf aslinda hfarkli arkadasliklar yapmis olabilir ama facebookta görülen kötü birseyi yok
Arada izleme fırsatım oluyor. Program oraya çıkan insanlar için yararlıdır elbette ama ben Müge Anlı'nın gittikçe saygısızlaşan üslubundan hiç hoşlanmıyorum. Sabrın sınırlarını zorlayan konuklarını geçtim, oradaki profesörlere karşı bile feci saygısız. Üstelik (bir bana mı öyle geliyor bilmiyorum) hareketleri, mimikleri de çok yapmacık, çok soğuk. O bakışlar hannibal lecter'da yok cidden. eyvahedigeldismile
Arada izleme fırsatım oluyor. Program oraya çıkan insanlar için yararlıdır elbette ama ben Müge Anlı'nın gittikçe saygısızlaşan üslubundan hiç hoşlanmıyorum. Sabrın sınırlarını zorlayan konuklarını geçtim, oradaki profesörlere karşı bile feci saygısız. Üstelik (bir bana mı öyle geliyor bilmiyorum) hareketleri, mimikleri de çok yapmacık, çok soğuk. O bakışlar hannibal lecter'da yok cidden. eyvahedigeldismile
bence mürsel ne kadar hafiz olsada iki arada bir derece kalmis olabilir ya da gercekten akil sagligi yerinde degil..aile icini bilmiyoruz ama bu cocuk cok kücük yaslarda sanirim dergah a filan gitmis yani babasinin kiyafeti o tür seyleri animsatiyor..belkide agir geldi kolay degil ..