Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
* [B]Okan, İlknur'un arkadaşı mıydı?
[/B]Bu konuda konuşmak istemiyorum.
* [B]Sen abla diyorsun İlknur'a o da abla mı derdi?
[/B]Yok tanımazdı.
[B]TAKVİM[/B][/QUOTE]
bu iki ifade arasında bir çelişki yokmu sizce. madem tanımıyordu, arkadaşı diil tanımıyordu desenede konuşmak istemiyorum diyosun.
bu işin başı gökhan. çıkar yakında kokusu. kendilerini psikolojik rahatsızlığı olan kişiler gibi gösteriyor. halbuki katil yakalanmadan önce gayet sağlıklı gibi görünüp gayet net cevaplar veriyodu.
"Okan'ın gülmesi doğal"
* Okan'ın Asayiş'ten çıkarken yüzünde bir gülümseme vardı.
O kadar insanın karşısında gülmesi normal...
* Sence gülünecek bir olay mı?
En azından benim için komik.
* Neden?
Düşünsenize yapılmamış bir suç...
* İnsan buna güler mi üzülür mü?
Ben olsam onun yerinde ben de gülerdim.
* Anladığım kadarıyla olaydaki maddi deliller ve Okan'ın itirafı seni inandırmaya yetmiyor. Ne olursa inanacaksın?
Kendisi söylerse inanırım. Bir kez yalan söyler Okan, ikinciye söylemez.
MÜGE ANLI
TAKVİM
o istediği kadar anlatsın...türkiye de hasta mı azılı suçlu mu tartışmalı yapılmıyor dahi...okan hasta ve çok tehlikeli...onu parmaklıklar arkasında tutmaları şart...asla serbest kalmamalı...zaten 1 kez başladı gerisi de gelir.
canısı tabiki kardeşinin yaptıklarından utanıyor...yoksa yüzünü neden saklasın...herkes göğsünü gere gere geldi o gizli saklı röportaj verdi..nasıl da gözümüzden kaçtı..
neeye gülkermiş ne dediki gökhan bak orayı kaçırdım benn
o yüzünü katil ortaya çıkmadanda saklıyordu zaten.
aynen bende acmıyorum valla..Yenı evlıyım bırde,gelın geldıgım ılk 15 gun hergun zılıme bırı basıyordu,hemde aynı saatte..Kesın bırılerı yokladı..Allahtan kamera sıstemı koydularda apt kapısına,zıl calınca bakıyorum tanımıyosam acmıyorum..
Allah zülbiyenın aılesıne sabırlar versın..
canikom biliyorum zaten geriye dönük dikkatli okursan demiştim ki ; gökhanın yüzünü saklıyarak röportaj vermesini nasıl atlamışız:mymeka:
zülbiye de ilknur da tanıdıklarına (katillerine) açtılar kapılarını!!!
iyi görüştüğün komşunun erkek kardeşi gelse açmazmısın?
acmam sarduşum..
Sonucta evde yoksa ıyı görüştüğüm komsum,evde bulunmayacagını kardesıne haber eder veya evın yedek anahtarını verır dıye düşünürüm canımcım..:uhm: evlendıgımın ılk ayı alt komsumun dugunu vardı,gelen butun kardeslerı akrabaları hep güya yanlıslıkla benım zılıme basıyorlardı ama acmadımm..acmamda..a.s.
acmam sarduşum..
Sonucta evde yoksa ıyı görüştüğüm komsum,evde bulunmayacagını kardesıne haber eder veya evın yedek anahtarını verır dıye düşünürüm canımcım..:uhm: evlendıgımın ılk ayı alt komsumun dugunu vardı,gelen butun kardeslerı akrabaları hep güya yanlıslıkla benım zılıme basıyorlardı ama acmadımm..acmamda..a.s.
canım kardeşim sen yabancı yerdesin diye daha temkinlisin...fakat çoğunluğumuz iyi görüştüğümüz komşu akrabasına içer buyur etmiyecek olsak bile açarız..kapı arkadından cevap vermeyiz...çünkü bu tür olaylar yeni yeni olmaya başladı...mutlaka eskiden de oluyoırdu fakat bunlar münferit olaylardı...şimdi infial yaratacak şekilde çoğaldı.