Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o şeyma olayı cinayetti bence...ooh diğer kızınn amcası mı ne istihbaratta tabi kapattılar üstünü bi güzel:mymeka:
hiç adil bi sonuç olmadı
uyuz oldum konuyu kapattılar
aynen canım..
annesine nasıl üzüldüm yaa..
kadıncağız nasıl çaresiz bakıyordu öyle ben bu işin peşini bırakmam diye haykırırken..
Allah yardımcısı olsun...
bu aralar pek bişiy yok sanırım...
cinsellik ele alınıyor şu an..
birde bir adam karısından dayak yiyiyormuş..
yazık...
yazık mazık ama altından neler çıktı:mymeka: adam da pek masum deilmiş yaniiiiikötükedihüso
bu aralar izleyemedim
neler oluyor kızlar...
sarduşum çok haklısın canım...
kesinlikle sana katılıyorum..
istanbul emniyetinide arkasına almışken sır kalan cinayetlere ışık tutması hapimizin taktirini kazanmıştı..
bende pek hazetmiyorum evli adamlara kaçan/kaçırılan çocuk yapan insanların yayınlanmasından..
tamam bunlarda toplumun yarası ancak dediğin gibi onca faili mechul cinayet varken seda sayanda,esra ceyhandada yer alan konuların tekrarını işlemesi yok yok bende artık sıkı takip etmiyorum....
tek arif verimlini söyledikleri doğru geliyor bana bazı insanlar haydar dümene soru soracaklarına arif verimliyle konuşsalar daha güzel sonuç alırlar hayattan adam çok güzel mesajlar veriyor tebrik ediyorum arif verimliyi müge anlıyada programının devamını diliyorum doğru insanlara programında yer verdiği için arif verimli gibi