• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yok bir gelisme ...36 yasinda sanirim bir adam 18 yasinda internetten tanismis inanmis güvenmis 20 bin lölira kredi cekmis kiza nisan yapmis :)) para mara vermis kizzzzzzz ayrilmis :))) müge diyorki simdi sen ne istiyosun diyo ..ben cigdemin bu yaptiklarinin cezasini cekmesini istiyorum diyo...müge dediki beni sen ilgilendirmiyosun ama yinede anlat dedi ..internetten evlenmis ayrilmis 2 cocuk babasi bir erkekten nefret ediyorum kusura bakma ama dedi...anlat sen yinede dedi ;))) adam kendini 30 yasinda bekar olarak tanitmis kiza..buda cikti ortaya rezilll oldu yani..canima degsin geri zekaliiii..baska konuya gecmedi bunda kaldilar simdi ..offfffff..önemli konular var müge yaa bu adami niye aldinkiii

aaa duymadim öylemi dedi ögretmen icinmi dedi yoksa sevgi hanim icinmiki?? ne dedi tam olarak bakamadim yaa pc den bakiyorum oda kalk otur yapa yapa cocuk yumurcak tv bakiyo tv den

evet ögretmeden öldürülmeden önce kim tartarkladi dedi hatta reklama girerken de kardesiydi sanirim ögretmenin ölü mü dedi..
bende basta yanlis söyledi sandm ama ikinci defa tekararladi alt yaziya baktm birsey yok ama sanirim yanlis söyledi yoksa ölse bu sekilde söylemzdi

allah allah bende okudum simdi altyaziyi...canta bulundu kendi yok yaziyor...off müge offf sasirdi hala o internet dolandiricinin etkisinde sanirim ...kalkamiyorum pc nin basindan yaa isim var :))

tam reklama girerken
ögretmen öldürülmeden bi kaç gün önce tartaklanmış dedi
hatta ordan bir erkek sesi
öldürülmüşmü??
dedi
reklama girdi sonra
sanırım mugee de tırlattı :D
kaybolma dixekti ölüm çıktı agzndan

melenelaaa ne diyosun sennnn öylemi dedi mügeee önemli bir gelisme varmi dedi kapatirkenmi yayini dedi tühhhh yaaaa ...

evet canım aynen öle dedi süre yeterse açıklacaktı ama programın süresi dolunca yarına bıraktı merak ediyorum ne oldu acaba
netten araştırdım haber sitelerini ama ankara cinayetiyle ilgili değil galiba bir bilgiye ulaşamadım şimdiye kadar
öğrenmek için yarına kadar beklıcez anlaşılan

yha nden gelısmenın ne oldugunu solemedı muge yarına kadar meraktan catlıcaz dogal olarakbilmiyorumkismile

bu gelişme kayıp kızla ilgilidir büyük ihtimalle

bence mücdeli bi haberi açıklayacaktı süre yetmedi dedi
yarına bıraktı reyşting yapmak için
katil filan bulunsa yarına bırakmazdı açıklardı kesinlikle ilk ağızdan haber vermek onun için çok önemli
bence kayıp kızlardan biri bulundu

Back