• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

önceden hemen sayfanin kenarinda yaziyordu,sonra üste bi yere koydukar forum diye simdi yok..

sanmam cünkü forumda catlca cinayetiyle birlikte ankra cinayetide vardi..ayrica bugün ergül hanim yoktu ama amcalari ve nermiye teyze vardi fakat sira gelmedi sanirim

okadar tahminlerde bulundularki forumda kesin emniyetin aklina yatan bir yazi olmustur ve incelemeye alinmistir o yüzden forumu kaldirmislardir heralde

ayyyyyyyyyy 15 yaşındaki kızz
70 yaşındaki adama kaçmışş
yuhhhhhhhhhhhhh oHaaa delikafadulden

müge ayaga kalkti birden sicak basti heraldeki elindeki kagitla hava yapiyo kendine birseymi olduki bu kadin durduk yere ayaga kalkmazdi ...offfffffffffff

Bir kaç gündür izleyemiyorum yoğunluktan dolayı.Aklım hep orada.
Mail de atmıştım ben.
Bence Sevgi cinayetinde tamemn kişisel husumet var.Bu kadının gizli işleri vardı bunlardan dolayı öldürüldü.Olayada hırsızlık suçu verildi.
Sevilaya çok üzülüyorum ben,annesinin cinayete kurban gitmesine mi yansın,katilinin bulunamamasına mı yoksa annesiz kalmasına yansın?
İstanbuldayım şu an programa gitmeyi o kadar istiyorum anlatamam ama .alya ile orada ne yaparım bilemiyorum.Ama gerçekten isterdim.:gitme:

Bir kaç gündür izleyemiyorum yoğunluktan dolayı.Aklım hep orada.
Mail de atmıştım ben.
Bence Sevgi cinayetinde tamemn kişisel husumet var.Bu kadının gizli işleri vardı bunlardan dolayı öldürüldü.Olayada hırsızlık suçu verildi.
Sevilaya çok üzülüyorum ben,annesinin cinayete kurban gitmesine mi yansın,katilinin bulunamamasına mı yoksa annesiz kalmasına yansın?
İstanbuldayım şu an programa gitmeyi o kadar istiyorum anlatamam ama .alya ile orada ne yaparım bilemiyorum.Ama gerçekten isterdim.:gitme:

saruböcek inşallah gidersinde KK dan selam söylersin:1rolleyes:

Back