• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kan sonuclarinda katile ait kan izleri rastlanmis aciklanacak yaziyo alt yazi sevgi icin ayyyyyyyyyy neyseeem aceba ..feyza 85 anlamadim ne demek istedin teshisatli diye

canim katilin olup olmadigi belli degil..sey yaziyor kan izleri katile mi ait ., yani tam cümleyi unuttum ama bu sekilde

kan sonuclarinda katile ait kan izleri rastlanmis aciklanacak yaziyo alt yazi sevgi icin ayyyyyyyyyy neyseeem aceba ..feyza 85 anlamadim ne demek istedin teshisatli diye

az önce kaçan veya kaçırılan bir kız vardıya o konuda yazdım.yanında dmatlık nevresim takımı falan götürmüş.kız eğer kendi kaçdıysa belkide kaçırılmıştır.

hee yaa öyle yaziyor demekki yabanci kan izi bulundu evde ...pardon arkadaslarim sizleride heyecanlandirdim bosuna...ayyyy duydunuzmuyaa ayselin kizi neler dedi annesine ayy ne aciii ya bir anneye nasil yapilir böyle :((((((((((( benim ablamda annemi babami bizleri red etti :((( cokm aciiiiiiiiiiiii

valla ben düsünemiyorum evden kacan insanlari hani benim annem babam sevgilimi istemesinler ben kesinlikle gitmem..belki vurdum duymaz olsam gidebilirdim ama bu anne ve babaya karsi yapamam.demek ki insanlar o an bisey düsünemiyor..birde annem carsiya gitse ben arasam acmasa ben valla deli oluyorum bunlar gidince aramiyorlar bile...
15-16 yasinda kaciyorlar ben lise 2 ye gecitgim sene annem 3 ay avusturyaya gitmisti o zaman ben telde konusamiyor hep agliyordum valla hastalandim en son havaalaninda bi agladim gören bizi yillardir görüsemedik sanardi anlayamiyorum bu insalari..o anneyi babayi kardesi aglatiyorlar ya valla ben deli oluyorum

kızlar elektrikler kesikti;neler kaçırdım

özel birsey kacirmadin...simdi acti konuyu müge katilin kanimi acabe bulunan kan ..bakalim ne dicek haber ederim...

katilin kanina rastlanmamis...her yer kan icindeymisya sevginin evi... tüh yaa soke oldu mügeee...allah belasini versin o katilin ayinin

gec kalktım gunaydın hanımlar
kacırdrıgım bıse war mı dıe baktım ama kımse yazmamıs:SS

arkadaşlar şimdiye kadar hep yeni olaylardan bahsedildi 1.olay kadının kocası annesini falan bıçaklamış öldürmüş 5 yaşındaki kızını alıp kaçmış adamı arıyorlar çok faza ihbar telefonu geiyor
2.olay bir adam evlendiği gece eşi tarafından bıçaklanmış şimdi onu işliyor sevgi hanam olayını falan daha açmadı izleyemeyenler için yazdım
unutmadan netten atv nin kendi sitesinden canlı yayını izleyebilirsinizzemuszemus

Son düzenleme:
Back
X