• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

rahmetlinin kocasınada üzülüyorum saf bir adamcaza benziyor ama şu teyzeyede kıl kapmaya başladım dün değil evvelsi programda başka kardeşlerinizin kocası olabilirmi diye sorulduğunda bi tuhaf oldu gözleri şeşbeş oldukafamçokkarıştı herkes şüpheli bence çünkü hepsi tuhafCADIARZU

kızlar hatice diye 14 yaşında bir kız vardı ona ne oldu bi gelişme olmadı sanırım ama müge hiç bahsettimi

bi şeyleri merak ediyodu merakını giderdi her halde:)tövbe estağfirullah.aman özge sende az daha savun kendini belki temizlersin sicilini.

çokk doğruusencee o yaştakii kafamçokkarıştıçocukk görüncee korkmuşmudurr ,korkmamıştırr değilmiii
o kızz benidee sinirr ettiii

bunlar sanırsam belki birliktelik yaşamamışlar mı ki sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

yaaa bru ateş yanyana dururmu hiçç
birliktee olmadıysalarr bilee vücudlarınıı görmüşlerdirr
yokk bidee adam iş bulacakmışş çalışakmışş
kızzz çok pislikkk

muge sanarım burayıda takip ettiryorrrr
bazı sitelerde faydalanyor olabilerrrbilmiyorumkismile
çatalca yarım kaldısempatiksalakcinni
konya yarım
hatice yarım
bebeği kayıp anne yarım
işte çok kayıplar cevapsız
oyyoyyyyyyyyyyy muge ne yapsınnnnnohaoldumsmile

sevilaylar annesine hiç olumsuz şeyi
yakıştıramıyorlar
ama ya kadın bilmemesi gereken şeyi biliyordu yada
kendi gizli işleri vardı.

arkadaslar biseyler sorunca niye cevap vermiyosunuz yaa.. biliyorsaniz lütfen cevap verin ..

gecen zonguldak sivesiyle konusan .. iri yari bi hanim vardi kizini ariyordu.. istanbuldan erkek arkadais gelmis gezerlerken polis oldugunu söyleyen biri almis fln .. o haber ne oldu???

birde aylar önce bir mali müsavir vardi.. bir kizi vardi arastiriyordu sürekli.. ailesiyle gecimi iyimis bir gun ortadan kayboluyor..

arada izliyebiliyorum haberleri görüyorum sonra sonuclari göremiyorum.. lptfen bilen yazssin

arkadaslar biseyler sorunca niye cevap vermiyosunuz yaa.. biliyorsaniz lütfen cevap verin ..

gecen zonguldak sivesiyle konusan .. iri yari bi hanim vardi kizini ariyordu.. istanbuldan erkek arkadais gelmis gezerlerken polis oldugunu söyleyen biri almis fln .. o haber ne oldu???

birde aylar önce bir mali müsavir vardi.. bir kizi vardi arastiriyordu sürekli.. ailesiyle gecimi iyimis bir gun ortadan kayboluyor..

arada izliyebiliyorum haberleri görüyorum sonra sonuclari göremiyorum.. lptfen bilen yazssin

canım sen haticeden bahsediyosun ondan hala haber yok.o adamcağızdanda hala haber yok yani sonuç çıkmadıbilmiyorumkismile

muge sanarım burayıda takip ettiryorrrr
bazı sitelerde faydalanyor olabilerrrbilmiyorumkismile
çatalca yarım kaldısempatiksalakcinni
konya yarım
hatice yarım
bebeği kayıp anne yarım
işte çok kayıplar cevapsız
oyyoyyyyyyyyyyy muge ne yapsınnnnnohaoldumsmile

ben burayı bildiğini sanmıyorum canım.
çünkü google müge anlı falan yazınca hiç burası çıkmıyor.
sanırım başka kaynaklardan sözediyor...

hayır müge burayı biliyor,daha öncede bahsetti kk dan

dünya tersine döndü kadına bak kaynıyla kaçmış yaaa rezil telefona bağlandı bide ya o adama ne demeli kardeşinin karısıyla kaçmış rezillik diz boyu

ayyyy tüylerim ürperdi ...yaa halenin birde bebegi varrr:(( ah yavrumm ...ne diyecegimi bilemiyorum ahlaksiz terbiyesizler yaa...korkuyorum inan herkesten korkmaya basladim ..offffffff

düsünüyorumda inanin nasil böyle birsey yapabilir diye yaa...nedir bunun adi ? calissin diye bebegini zonguldaga birakiyor...nasil yapar aman allahim..

Back