• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

valla cineyetten sonrada birileri pişman oluyo ama .....cem de pişman hadi onuda affedelim...tuhaf bi hale geldik sanırsam....müge ye nerden mail atılıyo

izleyici yorumunaa bakarmısınız,özgenin ailesi mehtaba sahip çıkacakmış,ya biri sahip cıksın tabide özgenin ailesinin sahip çıkması ne derece etik olur acep.oldu bi müddet sonra muratta cıksın hepsi birlikte yasasın bari :olmaz:tövbe estağfirullah.

cemi asmalılarki bir daha kimse cesaret edemesin,3-5 yılda çıkarsa herkes kızdığını ortadan kaldırmak ister,cemde en büyük yalancı,cani

yaa cemin avukatı nasılda savunma yapmış şimdi de akli dengesi yerinde değil diyolarmış.olduuu salın gitsinnn allahım yaa ne insanlar var.ne delisiii be,bugünn güneee bunlar yüzünden negatif başladımmmm pöffffffff

Son düzenleme:
her ifadede başka bişey anlatıyor.şimdi de erkekliğine laf etmiş:kızgın:nasıl paçayı kurtarsak diye oturup bunlarımı konuşup ezberliyo bunlar yaaa allahımm inşlh çıkamazzz ordan inşlhhh:Saruboceq:

Son düzenleme:
yasaları yapanlarda erkek ne beklersin
kadınlara yapılan hakeretler içinde yasa çıksın
BRAVO MÜGE devam

:roflol::roflol::roflol:
annesi dediya az önce adli tıpa gittik şükürler olsun kızıma bişiy yapmamış diye kafamçokkarıştı
onunçun dediydim ececik bişiy olmamış herhal diye CADIARZU

şimdi öyle diycek herkes temiz zannedecek kızı, yarın evlenceği zaman da diktirince zarını milleti iyi keklemiş olucaklar yani minareyi çalan kılıfınıda hazırlıyor :kahve:
mümkün mü eşek kadar herifin rahat durması aklinialirimsmile
kimi kandırıyorlarsa lülülülülülü

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, ilk duruşmasında cinayetle ilgili ipucu vermedi ve kendisini 197 gün kimlerin sakladığını açıklamadı Cinayetin arka planıyla ilgili sorulara, "Bilmiyorum" yanıtı veren Garipoğlu'nun, tavrı akıllara, ıpekçi cinayetinin arka planını gizleyen tetikçi Ağca'yı getirdi
sabah

sevgi hanim konusunda komsularda hic birsey bilmiyor nasil olur yaa...kadin milleti zaten kim kime gidiyor kim kiminle daha samimi diye iclerinde bir kiskanclik veya bir merak olur...ben ederim merak valla bu bununla samimi benimle degil falan filan diye..kimse birsey bilmiyor ne tuaf..korkmadan söylesinler yaa...isim illa vermeleri gerekmiyor gizlide kalabilirler mügenin karni catladi bu lafi söylemekten ama kim duyuyorki.. hicte korkmam kimseden valla...

yaa dün bzm apartmand bi ses vardı belli ki mutfak kırma işi

ve biz 8. katta oturuyoruz kırılan mutfak da daha doğrusu ufak bi tezgahmış 4.katta (sonra komuşuyu gördüm o söledi)
düşünn 4.kattan 8.kata nasıl ses geliyor
yanda baca kırılacak ve sen bunu duymayacaksın
çok çok ilginç yaniii

bu necdetten herşey beklenir,şüphe yaratmaya çalışıyor

Back