Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok::1shokhaaaaa adamdaki küfüre baaaaakkkkkk..
kaynadı arada ama fena salladı duydunuzmuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
alıntı:1shok::1shokhaaaaa adamdaki küfüre baaaaakkkkkk..
kaynadı arada ama fena salladı duydunuzmuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi yaa?kızınamı söyledi o sözleri peki?yazmakla meşguldümde
yok ya demiş ki zamanında "kaç gerekirse onu can evinden vur aklinialirimsmile
yani anla erkeğin "can evi" neresiyse işte orasını açık açık dedi tv de aklinialirimsmile
ayol bu babanın böyle kızı olur işte, benim babam bırak böyle kelimeleri, salak bile demezdi anacım
zamane babalarıda bi garip yane sempatiksalakcinni
yok ya demiş ki zamanında "kaç gerekirse onu can evinden vur aklinialirimsmile
yani anla erkeğin "can evi" neresiyse işte orasını açık açık dedi tv de aklinialirimsmile
ayol bu babanın böyle kızı olur işte, benim babam bırak böyle kelimeleri, salak bile demezdi anacım
zamane babalarıda bi garip yane sempatiksalakcinni
yani sonuçta kaçmadan öncede evli adamla sevgili olmuş yani...boşuna pişmanım zorla oldu falan ayaklarına yatmasın hiç dua etsin mehtap çok iyi bi kadın yoksa bi ah eder ömür boyu toparlayamaz özge hanım
ay evet ya ben olsaydım mehtabın yerinde ağzıma geleni söylerdim, paralardım saçını başını yolardım çünkü oda en az erkek kadar suçlu klava:
zorlaymış peeh kimi kandırıyorsa bencil şey
herkes yansa umrunda değil yeter ki kendi poposu kurtulsun yeter bu kız için , zannettiğimdende çok pis ve ahlaksızmış klava:
nasıl sinirlendim anlatamam ah bana verceklerdi onu varyaa lime lime doğramış kavurmuştum bile kötükedihüso