• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

YAKALANDI

Mersin’de, 16 yaşındaki kızı kaçırdığı iddia edilen, evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen kişi, Bursa’da tuttuğu evde yakalandı. Zanlının, evlilik cüzdanına kaçırdığı kızın fotoğrafını yapıştırdığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Mersin’de bir markette müdürlük yapan Murat Ş. (29), yanında çalışan 16 yaşındaki kasiyer Ö.K. ile birlikte 1 Şubatta ortadan kayboldu.

Eşi Mehtap Ş. (27), kocasını, küçük yaşta bir kızı kaçırdığı iddiasıyla polise ihbar etti. Mehtap Ş, ayrıca, çeşitli televizyon programlarına çıkarak, fotoğraflarla olayı anlattı.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Selçuk Hatun Mahallesi Alan Sokak’ta oturan bir vatandaş, televizyon programında Ö.K’nin fotoğrafını görünce polise ihbarda bulundu.

Söz konusu sokaktaki bir eve operasyon düzenleyen polis ekibi, Ö.K. ile birlikte kalan Murat Ş’yi yakaladı. Murat Ş’nin evlilik cüzdanında eşinin fotoğrafını çıkarıp, Ö.K’nin fotoğrafını yapıştırdığı bildirildi.

Murat Ş. ve Ö.K’nin, 3 Şubata kadar Mersin’de kaldıkları, daha sonra Bursa’da tuttukları evde yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.hemde bursada yakalanmışlarr hayırsızz adam

Müge Anlı yine çıldırdı!
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı.Annelerinden habersiz başka bir şehire taşınan yeni evli çift canlı yayında Müge Anlı'nın gazabına uğradı.

KAYIP EVLİ CANLI YAYINDA

Müge Anlı'nın bu sabahki konukları arasında iki anne vardı. Yeni evlenen çocuklarından 24 gündür haber alamadıklarını belirten iki anne canlı yayında çocuklarıyla konuştu.

Müge Anlı bugünkü konuklarıyla yine tartışma yarattı. Konukları arasında yeni evlenen çocuklarından 24 gündür haber alamadıklarını söyleyen 2 anne vardı.

Annelerin hali içler acısıydı.

"TAM SOPALIKSINIZ!"
Canlı yayına bağlanan genç çifti azarlayan ve sert sözlerle yüklenen Müge Anlı, gelin Ayşe'nin kendisine bir kötülüğü olmayan annesini aramamasını bir türlü hazmedemediğini söyledi.Müge Anluıtüdyo kulaklığını fırlatıp atarak, 'Sen ne biçim bir evlatsın! Allah, evlat diye inletsin ama kimseye senin gibi evlat vermesin. Şimdi gelde sinirlenme" dedi.
haklı tabiikiii alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm sendemi bu olayı takip ediyosun
bende bu komşudan şüpheleniyorum .
komşu ve kocası öldürmüş olamaz mı CADIARZU
kapıyı da o ölen kadının kocası açamayınca komşu açmışCADIARZU birde eve çocuğunu neden girdirmek istememiş CADIARZU

Bi kaç gündür şöyle bir bakıyorum..İlginç olan..adam gelmiş kapı açılmıyor, sizin pencerede gireyim diye..komşu almış anahtarı ,açmaya teşebbüs etmiş..neden kapıyı anahtarla açmaya gerek duydu..
bana böyle bir komşu gelse, alıp anahtarı kapıyı açmayı denemek aklıma gelmez..
Bişey var bu komşuda..Çocuğunu göndermek istememesi ilginç...

ya kızlar dogru diyosunuzz bukomşuda bir iş varda
çocukkonusunda bende olsam çocugumu göndermem kapı komşum dahi olsa

daha önce soba borusuna altın sakladıklarınıda bilen birisi ki o boruyu da kırmışCADIARZU
çocuğu banyo havalandırmasından kapıyı açsın diye yollamış adam .madem okadar samimilermiş yardım edebilirmiş

bende ankarada oturuyorum. bu olayı duyduktan sonra iyice korkmaya başladım. eşime bile güvenesim gelmiyor valla. katilin bulunması an meselesi parmak izi vardır mutlaka bence yarın çözülür. kadının kardeşide bi tuhaf bakıyo kızıda.bu devirde kimseye güvenmeyeceksin allah yardımcımız olsun.

Garipoğlu’nun ifadesi, TCK’da indirim sağlayan maddelerden yararlanmak amacıyla hazırlanmış izlenimi yarattı. Mahkeme, Garipoğlu’nun ifadesindeki gibi cinayeti ağır tahrik altında işlediğine inanırsa ceza 2 yıl 4 aya kadar inebilecek.

ıddianamede, Cem Garipoğlu hakkında “Canavarca bir hisle tasarlayarak adam öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle cezası 18-24 yıla indi.

1. Senaryo: Eğer mahkeme heyeti, Cem Garipoğlu hakkında hiçbir indirim uygulamazssa Cem Garipoğlu, üçte iki oranında indirim öngören infaz yasasına göre en az 12, en fazla ise 16 yıl cezaevinde kalacak.

2. Senaryo: Mahkeme Garipoğlu hakkında “iyi hal” maddesi işletirse cezası en az 15 yıl, en fazla 20 yıla inecek. ınfaz yasası da uygulandığında en az 10 yıl en fazla 13 yıl cezaevinde kalacak.

3. Senaryo: Hem iyi hal hem de dörtte bir oranında “Ağır Tahrik” indirimi hem infaz yasasını uygulanırsa Garipoğlu, en az 7 yıl 4 ay, en fazla 10 yıl cezaevinde kalacak.

4. Senaryo: Mahkeme hem iyi hal hem de dörtte iki “Ağır Tahrik” indirimini ve infazı uygularsa Garipoğlu, en az 5 yıl 1 ay en fazla 6 yıl 6 ay cezaevinde kalacak.

5. Senaryo: Yargılama sonunda hem iyi hal hem de “Ağır Tahrik” indirimini dörtte üç oranında uygulanırsa ve üçte iki oranında cezayı indiren infaz yasası uygulanırsa Garipoğlu, en az 2 yıl 4 ay en fazla 3 yıl 4 ay cezaevinde kalacak.

eğer buradakiler gibi bir ceza alırsa,kanunlara maalesef inanamayacağım.daha geçen gün 14 yaşındaki bir kız polise taş attı diye 10 yıl hapis cezası aldı

mehtapa çok yazık,kucağında bebeğiyle nerelerde geziyor.bu kız da şimdi yalanlara başlarf.zorla kaçırdı diye...........utanamz.16 yaşında çocuk sayılır ama yaptıı hiç çocukça değil.

yalancı işte,madem zorla tutuluyorsun,ev sahibinde nasıl sevimli bir çift imajı sergiledi

kızlar müge birazdan kesin kızı paylıcak,beni zorla kaçırdı dedi ben inanmıyorum şimdi yakalanınca öyle dedi geneldede hep böyle olur hep inkar ederler tabi yaşı küçük ya utandı

müge bizim içinde iyice payla da,başka kızlar böyle şeylere yeltenmesin.annesi babasıda bu kızı bir hizaya soksunlarda çocuklu adamalrdan uzak dursun:oklava:

utanmaz kız mehtapın yüzüne nasıl bakıyor.yalancı,sinir kız

kızlar müge birazdan kesin kızı paylıcak,beni zorla kaçırdı dedi ben inanmıyorum şimdi yakalanınca öyle dedi geneldede hep böyle olur hep inkar ederler tabi yaşı küçük ya utandı

Katılıyorum kız gerçekten yalan söylüyor ama Müge kız küçük olduğu için herkesin içinde rencide etmemeyi tercih etcek...​

mehtapa çok yazık,kucağında bebeğiyle nerelerde geziyor.bu kız da şimdi yalanlara başlarf.zorla kaçırdı diye...........utanamz.16 yaşında çocuk sayılır ama yaptıı hiç çocukça değil.

yalancı işte,madem zorla tutuluyorsun,ev sahibinde nasıl sevimli bir çift imajı sergiledi

aynen varya öyle uyuz oldumki kıza,yan çizmek tam budur yani,polislere evet ben mehtabım bile demiş baktıki ne yapsada kaçak npolisi boyluyacak hemen zorla kaçırıldım felan başladı.mehtabın kıza dünki çağrısıda ayrı bi olay (gel seni bağrıma basıcam)falan.bırak ya kimi ne gerek duyupta bağrına basıyosun canım ya ortada seni mağdur etmişler.

Mehtap Hanıma çok üzülüyorum yazık çokda güzel bir kadın,çokda acılı gözlerinden belli oluyor canım benim yaa :(

ay ne gıcık kız yaa bende hiç inanmıyorum korkmuşta zorla kaçırmışta korkudaN 10 gündür uyuyamıyormuşta..
kalıbımı basarım gayet mutlu bi şekilde karı koca hayatı yaşadılar...
dün komşu ne dedi?
biz onları evli çift sanıyorduk hatta imreniyorduk ne kadar güzel bir çift diye dedi.
bu kız kendini kurtarmak için yalan söylüyo.
sinir.....

ben eşine çocuğuna üzüldüm bi tek kıyamam onlara...

bu özge varya tam bir küçük .........................
rolü iyi oynuyor adamına göre konuşuyor, her söylediği yalan pişmanım dediği yalan ! :oklava:
pislik kız, libidosunua sahip çıkmamış şimdide mazlumu oynuyor :oklava:
ne olduysa garibim mehtaba oldu :(
bu kızın da inşallah evlenince çocuğu vs olunca aynısı başına gelirde böyle cezasız kalmaz :oklava: kocasıda ona aynını yapar inaşallah

bu özge varya tam bir küçük .........................
rolü iyi oynuyor adamına göre konuşuyor, her söylediği yalan pişmanım dediği yalan ! :oklava:
pislik kız, libidosunua sahip çıkmamış şimdide mazlumu oynuyor :oklava:
ne olduysa garibim mehtaba oldu :(
bu kızın da inşallah evlenince çocuğu vs olunca aynısı başına gelirde böyle cezasız kalmaz :oklava: kocasıda ona aynını yapar inaşallah

hay ağzına sağlık..alkisalkisalkis
ay ben neden bu kadar sinir küpüyüm bu gün kafamçokkarıştı

Back